Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Philips: Награждаваният SuperWide дисплей е проектиран за търсещи производителност професионалисти

2019

5

февр.

Амстердам, 29-ти януари 2019 г.MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, представи новия Philips 499P9H Brilliance - извит 32:9 SuperWide LCD дисплей. Печелилият награди 49-инчов (124 см) монитор осигурява на професионалните потребители скъпоценен набор от подобряващи представянето функции, които правят всяка минута, прекарана пред екрана, по-ефективна, по-продуктивна и по-приятна. Снабден с обширен 32:9 SuperWide екран и ултра висока резолюция, Philips 499P9H осигурява радващи окото графики в разточително голям формат, който се равнява на два пълноразмерни монитора. Това го прави идеална алтернатива на двойка 27-инчови Quad HD екрана. Снабден с удобна USB-C докинг функция, която предлага предимствата на високоскоростния трансфер на данни и гъвкавата свързаност, както и с изскачаща уеб камера и екосъобразен дизайн, този монитор има всичко.

 


Пространство от стена до стена

Philips 499P9H определено може да впечатлява. Неговият гигантски формат въплъщава модерен дизайн с извит дисплей с радиус 1800r, който следва естествената форма на окото и ненатрапчиво обгражда потребителя като намалява до минимум разсейването и подобрява комфорта. Красотата на този монитор не е само във външността, защото неговата извънредна ширина му дава изключителен потенциал за повишаване на продуктивността. Така изчезва нуждата от сложни конфигурации от няколко екрана с неприятните за окото рамки между екраните и множество кабели.


Вместо това 499P9H осигурява впечатляващите 49 инча работна площ, която се равнява на два 27" 16:9 Quad HD дисплея, долепени един до друг. Това позволява на потребителите да разпрострат на екрана и да сравняват документи или да работят с няколко файла едновременно, без да им се налага да прилепят прозорци, да скролират или да увеличават мащаба. Моделът покрива още повече сценарии на употреба, защото разполага с вграден MultiClient KVM превключвател, който работи с функцията Multi-View и позволява на потребителите да управляват две отделни устройства по едно и също време с една клавиатура и мишка, което пести още повече време и място.

 


Ангажиращо визуално преживяване

При толкова голям екран високото качество на изображението е задължително. И тук Philips 499P9H се отличава от тълпата. Dual Quad HD (5120 x 1440) резолюцията дава по-висока гъстота на пикселите и повече детайли, а технологията HDR 400, сертифицирана от VESA, осигурява зашеметяващи цветове, наситени сенки и искрящи светли тонове, които карат изображенията да оживяват с оптимална дълбочина и нюанси. VA LED панелът използва технология с вертикално подреждане за постигане на висок статичен контраст в почти цялото зрително поле, което осигурява кристални изображения от всеки ъгъл на наблюдение. CAD и графичните дизайнери, архитектите, инженерите, фотографите и всички други професионалисти, които искат перфектна прецизност до ниво пиксел и точност на цветовете, ще получат желаното с този монитор.

 


Проектиран за модерния професионалист

Модерното работно място изисква още повече гъвкавост, динамика и адаптивност и съвременният хардуер трябва да бъде на нужното ниво. Philips 499P9H посреща тези изисквания с набор от иновативни функции, които помагат на потребителите да получат максимума от своя работен ден.


Вградената USB 3.1 type-C докинг станция, осигуряваща захранване, играе ключова роля в увеличаването на продуктивността на професионалистите в движение. С високоскоростния USB 3.1 интерфейс, данните се прехвърлят по-бързо, а симетричния USB-C конектор позволява лесно свързване на лаптоп с един кабел. Периферията и лаптопите могат да бъдат свързани директно към монитора за прехвърляне на файлове, гледане на видео и др. В допълнение, към преносимия компютър може да бъде пуснат сигурен мрежов достъп през вградения в монитора RJ45 мрежов порт и то без да се ползва допълнителен кабел. За още повече удобство и сигурност мониторът включва удобна изскачаща камера, поддържаща лицево разпознаване с Windows HelloTM, която дискретно може да бъде прибрана обратно, когато не е нужна.


И понеже комфортът на потребителя винаги е приоритет, мониторът Philips 499P9H предлага множество визуални решения като технологията Flicker-Free и режима LowBlue, както и ефикасни ергономични функции като настройваща се по височина стойка с опции за завъртане и накланяне и възможност за монтиране на стена.

 

 

Всички актуални промоции на Поликомп ще намерите в секция ПРОМОЦИИ на нашия сайт.

Всички информационни бюлетини на Поликомп ще намерите в раздел БЮЛЕТИНИ на нашия сайт.