Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Philips: Най-екологичният монитор в света, който увеличава продуктивността на професионалистите, докато пази околната среда

2019

16

ян.

Амстердам, 15-ти януари 2019 г. – MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви предстоящата поява на модела Philips 241B7QGJ с Full HD резолюция. Този 24-инчов (23.8”) LCD монитор е новият еталон за „зелен“ монитор, който предлага на екологично настроените професионалисти мощен инструмент, увеличаващ представянето на работното място. В допълнение към водещата за сегмента енергийна ефективност, напълно рециклируемата опаковка и съответствието с множество международни стандарти за защита на околната среда, Philips 241B7QGJ предлага на потребителите пълен набор от високопроизводителни и интелигентни ергономични функции. Те включват Full HD и IPS технология, SmartImage, SmartContrast, и SmartResponse, стандарт USB 3.0, вградени говорители и SmartErgo стойка, които в комбинация предоставят тотален комфорт и удобство на потребителя.

 

 


„Най-зеленият“ монитор в света
Philips 241B7QGJ следва дългосрочната политика на марката за устойчивост и защита на околната среда. Този модел специално е проектиран така, че да има най-малко влияние върху природата. Съставен от леки пластмаси, 85% от които са рециклирани и притежаващ сертификат TCO Certified Edge, той е напълно лишен от вредни вещества като олово, живак, халоген и PVC/BFR. Всички части от корпуса и металното шаси, и опаковъчните материали подлежат на 100% рециклиране. Този монитор Philips помага за намаляване на глобалното потребление на ресурси и в частност емисиите от транспортна дейност. В резултат Green Electric Council го награди с екологичния етикет EPEAT, което доказва неговите екологични качества.

 


Устойчив път към продуктивността
Професионалистите се нуждаят от технология, която работи в тяхна полза, а Philips 241B7QGJ блести в това отношение със своето качество и комфорт в комбинация с устойчивост. Full HD резолюцията на IPS панела дават изключително чисти изображения, които могат да бъдат наблюдавани под почти всякакъв ъгъл. Ултра тънката рамка позволява лесно комбиниране с допълнителни екрани, а иновации като SmartImage, SmartContrast и SmartResponse гарантират върхово качество на картината по всяко време. И понеже дългите часове пред компютъра често се асоциират с умора, Philips 241B7QGJ идва с ефективни решения за увеличаване на комфорта на потребителя. Те включват покритие против отблясъци и LowBlue режим, както и технология Flicker-free, както и напълно настройваща се стойка SmartErgo и опция за VESA монтаж на стена, които позволяват постигане на най-удобната позиция на наблюдение.

 

 


Най-енергийноефективният монитор в света
Потреблението на енергия е в основата на малкия въглероден отпечатък и в това отношение Philips 241B7QGJ отново изпъква. Снабден с набор от технологии за пестене на енергия, той осигурява значително намаляване на потребяваното електричество – едновременна полза за околната среда и за джоба на потребителите. Сред тези високопроизводителни технологии за икономия е PowerSensor, която засича присъствието на потребителя посредством безвреден инфрачервен сензор и съответно автоматично намалява яркостта на екрана. Тази иновация допринася за до 80% пестене на енергия. Но това не е всичко — Philips 241B7QGJ включва нов дизайн с подсветка с ниска мощност за постигане на оптимална яркост с минимална енергия. Технологията LightSensor, която измерва околната светлина, настройва яркостта на дисплея автоматично. Ключът Zero Power Switch слага край на латентното потребление на енергия, което често е факт при други монитори, дори след като са изключени от бутона. Мониторът консумира 11 W енергия, измерени от EnergyStar 7.0 и отговаря на енергиен клас A++, коeто доказва несравнимата ефективност на Philips 241B7QGJ.

 

„Philips се посвещава на осигуряването на високопроизводителни технологии, които комбинират иновация и устойчивост. Philips 241B7QGJ е идеалният избор за професионалисти, търсещи подобрение на своята продуктивност по един отговорен и екологичен начин.”, каза Щефан Зомер, Директор „Маркетинг и бизнес управление за Европа“ в MMD.