Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Серията P Smart стига още по-далеч в идеята да предлага множество функции и спецификации от най-високия клас

2019

14

ян.

Серията P Smart стига още по-далеч в идеята да предлага множество функции и спецификации от най-високия клас, в ценово достъпно устройство, което визуално и технологично е истинско изкушение за модерната аудитория. P Smart 2019 се отличава с голям HUAWEI Dewdrop дисплей и с нов и по-мощен осемядрен чипсет Kirin 710, както и предна и задна камера с изкуствен интелект, разпознаваща не само сцени и обекти, а и туристически забележителности. Специално заслужават да се споменат вътрешната 64GB памет и батерията с капацитет 3400mAh, както и оптимизацията за мобилен гейминг.

Първият HUAWEI P smart беше пуснат на пазара през 2017 в средния ценови клас и беше насочен към младите потребители, които търсят изгодно, висококачествено потребителско изживяване в дързък дизайн. Най-новият HUAWEI P smart 2019 е с подобрени във всяко отношение характеристики, модерни функции и атрактивен дизайн, включително и характерния за Huawei градиентен цвят.

 

 

 

Памет със супер обем, целодневен живот на батерията

HUAWEI P smart 2019 се предлага стандартно с 64GB вътрешна памет. Освен това поддържа до 512GB разширено съхранение. Съчетавайки вътрешния и външния капацитет за съхранение, HUAWEI P smart 2019 има повече памет, отколкото дори някои лаптопи на пазара днес. С толкова много място за съхранение, потребителите лесно могат лесно да носят изображенията и документи си, където и да отидат.

В допълнение, батерията с 3400mAh осигурява живот на телефона през целия ден за при стандартна употреба. Според вътрешните тестове на Huawei батерията поддържа до 10 часа интернет сърфиране в 4G мрежи, до 18 часа непрекъснато видео възпроизвеждане и до 96 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика. Освен това, интелигентната система за управление на енергията има още няколко трика, включително спиране на минимизирани приложения за значително удължаване на живота на батерията на устройството в неработещ режим.

Дисплей и дизайн на флагман

При сравнение с предишния модел, веднага се вижда по-голямата видима област на дисплея - 6.21-инчов, със съотношение на страните 19.5:9. Освен с физически по-голям екран, новият смартфон на HUAWEI замества горния панел с ненатрапчива вдлъбнатина във формата на капка роса, в която е поместена предната камера, и напълно премахва долния панел. Това позволява на дисплея да постигне модерна предна част, почти без рамка. Високата плътност на пикселите на панела от 415ppi предлага по-висока FHD+ (2340x1080) резолюция, която в съчетание с възпроизвеждането на 85% от цветовата гама на NTSC осигурява наистина завладяващо визуално преживяване. Като се има предвид, че потребителите прекарват все повече и повече време със смартфоните си, HUAWEI P smart 2019 включва нов сертифициран от TÜV Rheinland Eye Comfort режим, който ефективно филтрира интензивно синята светлина, за да облекчи умората на окото при продължителни сесии.

Да изглеждаш естествено без усилия

Заедно с усъвършенствани дисплей, HUAWEI P smart 2019 е оборудван с подобрени предна и задна камери. Предната, вградена във вдлъбнатина под формата на капка роса, е 8MP (f/2.0) селфи камера с широка бленда. Освен по-мощния хардуер, селфи камерата на HUAWEI P smart 2019 поддържа и нови възможности за AI и AR, както и функции quality-of-life, като управление на мимиките. Портретният режим позволява на потребителите лесно да прилагат красиви ефекти във виртуалния визьор, което е чудесен начин за дребни подобрения на селфита след заснимането. Предната камера също разпознава и оптимизира осем категории общи фонове за селфи, за да може потребителите да се снимат свободно и да създават качествени селфита.

 

 

 

Мощна двойна камера с изкуствен интелект

Като лидер в мобилната фотография, Huawei интегрира мощни камери във всички устройства от продуктовото си портфолио. Двойната камера с изкуствен интелект се състои от 13MP основна камера и 2МP вторична камера. Основната камера с висока разделителна способност е снабдена с обектив с широка бленда 5p f/1,8 с виртуален диапазон f/ 0,95-16, а втората камера събира информация за дълбочината по сегменти и създава автентични боке ефекти. Комбинирана, камерната система прави портерти с близко до студийно качество. Изкуственият интелект работи във фонов режим, за да разпознава интелигентно повече от 500 сцени и да предоставя оптимизации в реално време, като преодолява разликата в уменията между професионален фотограф и аматьор. Освен това, HUAWEI AI стабилизация на изображението работи съвместно с обектив с широко апертура, за да създава ярки, детайлни нощни снимки с ниско ниво на шум, без да е необходим статив.

Оптимиризана производителност за ежедневно ползване

HUAWEI P smart 2019 е оборудван с новия чипсет Kirin 710. Произведен по 12nm технология, новият осемядрен чипсет има централен процесор с тактова честота до 2.2GHz. Kirin 710 осигурява гладка, естествена реакция на системата, потапяне в игрите и отлична енергийна ефективност. Отделно е снабден с процесори за обработка на изображенията – ISP и DSP, които ускоряват всички оптимизации на фотографията и допълнително подобряват качеството на крайния резултат.

HUAWEI P smart 2019 идва стандартно с EMUI 9.0, базиран на Android Pie. Още по-впечатляващо е наличието на GPU Turbo 2.0, най-новата версия на графичния ускорител на HUAWEI с изкуствен интелект, който доставя стабилна работа на висока скорост във всички сценарии за мобилни развлечения.

HUAWEI P smart 2019
въвежда също иновативна Extendable Read-Only File System (EROFS), за да постигне по-голяма производителност и скорост на достъпа до данни. Файловата система може да се подновява с функции за компресиране на файлове, за да се даде възможност на потребителите да се възползват максимално от паметта на устройствата си.

Издържлива красота

Стартирайки в два цвята, Midnight Black и Aurora Blue, HUAWEI P smart 2019 е олицетворение на красива ергономичност. Дизайнът с 3D криви е с лъскав, наподобяващ керамика гръб, който придава на смартфона превъзходен вид и усещане. Тъй като смартфоните са се превърнали в неразделна част от съвременния начин на живот, поради което е наложително и да са устойчиви на износване и нараняване. Затова различните компоненти на устройството са подложени на стриктни тестове в лабораториите на HUAWEI. Например, както бутонът за включване, така и сензорът за пръстови отпечатъци могат да издържат на 200 000 задействания и да останат в добро състояние.