Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Asus първи обявиха влагането на новите графични карти GeForce RTX 20-серия в новите си модели за 2019.

2019

14

ян.

След успешно представяне в настолните машини, GeForce RTX 20-серията на NVIDIA е готова да направи същото и с лаптопите. Да, Тюринг става мобилен, а ROG серията на Asus разполага с първите модели, където е вложена!

 

 

 

Hoвaтa плaтфopмa нa Nvіdіа — Rау Тrасіng или тpacиpaнeтo нa лъчитe e cъздaдeнa дa изтpиe окончателно гpaницaтa мeждy peaлния и виpтyaлния cвят. Геймърите имат различни приоритети, а Asus с разнообразните си представители от геймърската серия от ултра-тънкият Zephyrus S GX531 и новият 17-инчов GX701 вариант, до новите модели Strix SCAR II и Hero II. се опитват да ви помогнат да разберете кой GeForce RTX лаптоп за игри е най-подходящ за вашите нужди.

 

 

Докато видеокартата генерира рамките на изпълнение на поставената задача, дисплеят е отговорен за завършването на цялостното усещане и потапяне в света на играта. Ето защо, всички геймърски лаптопи на Asus с GeForce RTX се предлагат с висококачествени 144Hz дисплеи където времето за реакция е само 3 милисекунди. Геймърските лаптопи обикновено ви поставят пред дилемата да избирате между по-плавния гейминг благодарение на G-Sync и по-дългия живот на батерията с технологията на NVIDIA Optimus, която интелигентно деактивира видеокартата, за да спести енергия, ако е необходимо. Така съвремените гейминг машини ви предоставят възможността да избирате между машина с една или друга, но не и едновременно с двете технологии. Тази зависимост се променя през 2019 година с новите ROG Mothership GZ700, Zephyrus GX701 и G703 които добавят уникален GPU превключвател, който позволява на същата система да преминава между G-Sync режим за игри и режим Optimus за по-добър живот на батерията.

 

Намерете повече информация за моделите тук.