Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Представяне на PIXMA TS705: Най-малкият принтер с 5 мастилници на Canon

2019

8

ян.

София, България, 7 януари 2019 г. Canon Europe представи днес най-малкия си принтер със система от 5 мастилници - Canon PIXMA TS705. С тава с капацитет от 350 листа, двустранно подаване на листата, автоматичен двустранен печат, широк набор от възможности за свързване (вкл. Amazon Alexa и Google Home), както и възможност за работа с различни видове медия и приложения за персонализация, принтерът е идеален за всеки дом или малък офис.

 

 

 

За тези, търсещи последните иновации за интелигентен дом, Canon PIXMA TS705 е съвместим с устройствата на Amazon Alexa и Google Home, за да се интегрират безпроблемно в ежедневния живот на потребителите. Alexa и Google Assistant с удоволствие ще инструктират Canon PIXMA TS705 да отпечата избрана гама цветни листове за децата, судоку пъзели, полезни списъци и темплейти за доклади. Свързаните технологии също ще предоставят звукови сигнали за нивата и състоянието на мастилото на Canon PIXMA TS705.

 

Компактен по размер, с 18% по-малък от своя предшественик PIXMA iP7250, Canon PIXMA TS705 е оборудван с пакет функции, включително гласово управление, свързаност и спестяващи мастило касети. Капацитетът на тавата от 350 листа на Canon PIXMA TS705 е идеален за малки предприятия, които изискват непрекъснат печат на обикновена хартия. Възможността за двупосочно подаване на хартия позволява на принтера да работи с различни видове медия - от обикновена 80 г до 260 г А4 матова или гланцова фотохартия; от квадратна медия до стикери (стандартни или стикери за маникюр) и печат на дискове.

 

Canon PIXMA TS705 печата с 5 отделни мастилници, предоставяйки чист текст, висококачествени документи, ярки снимки и различно творческо съдържание. Нещо повече, опционалните XL и XXL мастилници позволяват на потребителите да отпечатват повече на по-ниска стойност, а петте отделни мастилници позволяват смяна само на мастилото, което е на изчерпване.

 

Приложението Canon PRINT, съвместимо с iOS и Android, позволява на потребителите да печатат директно от смарт устройства през Wi-Fi. Приложението позволява лесно копиране и печат чрез направа на снимка на документ и конвертиране в PDF. С Ethernet съвместимостта потребителите на Canon PIXMA TS705 ще се възползват от сигурни и високоскоростни връзки.

 

Достъпът до PIXMA Cloud Link опростява ежедневието като дава възможност на потребителите да отпечатват документи и снимки от популярни облачни услуги като Facebook, Instagram, GoogleDrive, DropBox и други, като подсигуряват на потребителите постоянен достъп за отпечатване на важни документи от разстояние. Canon PIXMA TS705 е съвместим и с AirPrint (iOS), Mopria (Android) и Windows 10 Mobile за печат без нужда от допълнителни приложения.

 

Малките предприятия, търсещи ефективност, и семействата, които се съобразяват с околната среда, няма нужда да търсят повече - Canon PIXMA TS705 е най-подходящ за тях. Функцията за автоматично включване/изключване може да се съобрази с работното време или с ежедневието на семейството, за да се гарантира, че принтерът е винаги готов за работа като същевременно пести енергия. Автоматичният двустранен печат също така минимизира използването на хартия.

 

Easy-PhotoPrint редакторът на Canon за компютър или смарт устройства предоставя неограничени възможности за персонализирани разпечатки, включително персонализирани календари, колажи и стикери. Те могат да бъдат отпечатани на широка гама носители, включително магнитно фолио, фотохартия и стикери за многократна употреба. А Nail Sticker Creator приложението на Canon има над 200 шаблона за създаване на стикери за маникюр.

 

Използването на Canon PIXMA TS705 и оригинални мастила на Canon ще печелят точки за потребителите с програмата Canon’s Print Rewards, които могат да бъдат ползвани за продукти, забавни подаръци и онлайн услуги. Easy Ink Delivery известяването по имейл гарантира навременни поръчки на мастило. Функцията ще изпрати известие по имейл, когато мастилото е на изчерпване.

 

Предоставяйки широка гама от изненадващи характеристики за своя размер, най-малкият принтер с 5 мастилници на Canon е идеалният вариант за дома или нуждите на малкия бизнес, който се стреми да работи бързо и на достъпна цена.

 

Canon PIXMA TS705 ще бъде достъпен от февруари 2019 година.

 

За повече информация, моля посетете: https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts705/.

 

Ключови ползи:
    • Качествени разпечатки на снимки и документи с 5 отделни мастилници
    • Интелигентна безжична и облачна свързаност
    • Пълноточков LCD дисплей
    • Двупосочно подаване на хартия и автоматичен двустранен печат
    • Капацитет от 350 листа
    • Иновативен и компактен дизайн
    • Функция за печат на стикери за маникюр

Какво има в кутията:
    • Canon PIXMA TS705
    • Мастилници
    • Захранващ кабел
    • CD-ROM
   • Ръководство за употреба и други документи