Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Lexmark обяви наличието на ново поколение продукти за малкия и среден бизнес.

2018

15

окт.

Тези интелигентни устройства са оборудвани с най-новите възможности, които позволяват на потребителите да се съсредоточат върху развитието на бизнеса си. Според Lexmark новата серия принтери и мултифункционални устройства предлага ненадминато съчетание на надеждност, производителност и сигурност на десктоп устройствата, предназначени за различни по размер работни групи и компании.

 



Въз основа на успешното стартиране на специализираната продуктова линия за клиенти на малки и средни предприятия през 2017 г., Lexmark обяви, че въвежда ново поколение монохромни и цветни принтери и мултифункционални устройства за този бързо развиващ се пазар. 4-годишната гаранция на Lexmark включва пълна поддръжка на продукта, както и 24-часов онлайн съпорт и достъп до техническа експертиза по телефона в работното време.


Тези нови продукти се предлагат ексклузивно чрез партньорите на Lexmark Channel в EMEA. Това позволява на партньорите да се диференцират и да се възползват от възможностите на бързоразвиващия се пазар на малки и средни фирми.

 



"Нашата нова линия устройства за пазара на малки и средни предприятия помагат на компаниите да се конкурират в големия бизнес свят", каза Сами Кинлау - Вицепрезидент на световния канал и продажби на OEM, Lexmark. "Като световен лидер в новаторските решения за изображения и технологии, ние се ангажираме да подкрепяме нашите лоялни партньори като гарантираме, че те винаги ще имат подходящата комбинация от продукти на конкурентни цени, които да предлагат на своите клиенти. Тези нови допълнения към портфолиото от продукти са насочени към малките и средни бизнес клиенти като включват специално и привлекателно предложение за хардуер и консумативи, придружени от 4-годишна гаранция, които позволяват на нашите партньори да се конкурират и да бъдат по-успешни".