Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

По нещо за всеки вкус: мониторите Philips на IFA 2018

2018

4

септ.

На 31-ви август 2018 г. на изложението IFA 2018 в Берлин, посетителите успяха да видят вълнуващите нови линии монитори Philips. Част от моделите бяха със SuperWide екран и решения, реагиращи на допир за по-добра продуктивност, USB-C докинг за по-добра свързаност, извити ултратънки екрани за по-голямо поглъщане, както и модели, предназначени специално за конзолни игри, и още много други.

 

 

Монитори за продуктивност и забавление


Във фамилиите от монитори Philips за 2018-2019 г. има по нещо за всеки. Професионалните, както и домашните потребители, със сигурност ще оценят последните иновации на Philips, независимо дали целта им е да получат повече офис ефективност, повече удоволствие при гледането на филми или при игра, да намалят плетеницата от кабели или да подобрят своя ергономичен комфорт.

 

Елегантен дизайн: безрамков, тънък, извит


4-странният безрамков дизайн е ключова функция на някои от дисплеите Philips, което ги прави идеални за долепяне един до друг. Освен че са истински елегантни, тези монитори са и удивително тънки с дебелина от едва 6,1 мм. Извитите модели от своя страна предлагат по-поглъщащо преживяване, независимо в офиса или у дома.

 

Перфектният съюзник: специален монитор за играещите на конзоли


Революционната линия Momentum, проектирана за конзолна игра, предлага върхово качество на картината, светкавично време за реакция и малко входно закъснение, за да гарантира динамична графика без насичане и накъсване, както и много допълнителни функции за подобрен комфорт, свързване и наслада от забавлението.

 

Да видим голямата картина: SuperWide екран


Новата линия включва и монитор със супер широк екран със съотношение на страните 32:9. Тази щедра пропорция позволява много по-ефективна многозадачна работа като осигурява повече информация на един екран и същевременно елиминира разсейването от рамките, ако се използва конфигурация с няколко монитора. SuperWide екранът пести значително много място като елиминира допълнителните стойки и кабелите, които са неизменна част от мултимониторните конфигурации. Тези ултрашироки екрани с голям диагонал предлагат и подобрено ергономично преживяване за потребителя, благодарение на богатите възможности за настройка и балансираното разстояние до екрана, което води до по-малко умора на врата и раменете.

 

Правилното докосване: чувствителни на допир дисплеи


Тъч скрийн технологията присъства в няколко от тазгодишните монитори Philips. B2B Touch мониторите използват Projected-Capacitive (P-Cap) тъч и поддържат до 10 различни точки в допълнение към усъвършенствана IP54 защита срещу контакт, вода и прах. Тези екрани са с възможност за плавно и лесно наклоняване, което дава на потребителите удобството да изберат предпочитания ъгъл на работа за по-висок ергономичен комфорт.

 

Удобна свързаност: USB-C докинг


Много от професионални монитори Philips са снабдени с USB-C функция и оптимизирана свързаност, така че да посрещнат нуждите на гъвкавите работни среди, в които се използват предимно преносими компютри. Стандартът USB Type C е с тънък, симетричен конектор, който предлага лесен докинг с един кабел и позволява на потребителите да прехвърлят данни сигурно и при възможно най-висока скорост, да зареждат своите устройства, да свържат своя дисплей към смартфони и лаптопи, както и към всякаква друга периферия.

 

Повече детайли за звездите на шоуто:

499P9H – модел с диагонал 49” и SuperWide съотношение, извит екран за ефективна многозадачна работа, който елиминира нуждата от няколко екрана. Той е подходящ за финансови институции, търговски площи и други B2B сектори. Мониторът може да бъде завъртан, накланян и настройван за максимален зрителен комфорт с цел постигане на оптимална продуктивност. Моделът е снабден с множество удобни функции като USB-C, изскачаща камера Windows Hello, стойка SmartErgo и Zero Power Switch за пълно изключване.

 

 

 

349P9H, 329P9H и 349P7Q – предназначени за професионална употреба, тези дисплеи включват USB-C докинг и висока резолюция за подобрена продуктивност и свързаност. В допълнение на скоростта и удобството на технологията USB-C, моделът 349P9H включва 34” (21:9) 4-странен безрамков IPS дисплей с резолюция 5120x2160, скриваща се камера Windows Hello, USB-C докинг и други. 329P9H е с 31.5” (16:9) 4-странен безрамков 4K дисплей с резолюция 3840x2160, изскачаща камера Windows Hello и USB-C докинг. Той е направен от 85% рециклирана пластмаса. Моделът 349P7F включва безрамков извит 34” (21:9) дисплей с USB-C и удобна въртяща се стойка за оптимален комфорт.

   

221B9T и 171B9T – предназначени за професионална употреба, тези монитори предлагат предимството на тъч технологията с P-Cap и IP 54 защита срещу контакт, вода и прах. С диагонал съответно 21.5” и 17” двата модела включват TN дисплей, който засича до 10 точки на докосване и гъвкава стойка за постигане на подходящи ъгли на наблюдение.

 

276C8, 278E9Q и 328E9F – тези ултратънки, безрамкови модели включват елегантен дизайн без ръбове, UltraWide цвят за живи и реалистични изображения, както и USB-C свързаност. 276C8 предлага плосък, изключително тънък екран с дебелина 6,1 мм, докато 278E9Q и 328E9F предлагат извити, тънки екрани с дебелина 9,94 мм.

 

436M6VBPAB – показан за първи път през април, дисплеят Philips Momentum 436M6VBPAB е първият модел от новата линия. Проектиран за конзолни геймъри, този модел е снабден с UltraClear 4K UHD резолюция за изключителна прецизност върху огромния 43-инчов дисплей; Quantum Dot Technology за по-добра цветова точност; Adaptive Sync поддръжка, 4 ms GtG време за реакция и малко входно закъснение за динамична игра без накъсване и насичане; поглъщаща Ambiglow подсветка и подобрен звук с DTS Sound™. Но това не е всичко: Momentum 436M6VBPAB е и първият дисплей в света със сертификат VESA DisplayHDR 1000, който гарантира по-реалистична и жива картина с отлична яркост, дълбочина и нюанси.

  

 

Всички модели Philips Могат да бъдат доставени по поръчка. За поръчки и консултации: philips@polycomp.bg

 

 

За MMD


MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.www.mmd-p.com