Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Отключете силата на фотографията

2018

24

авг.

На 19-ти август се отбеляза Световният ден на фотографията, на който ежегодно си припомняме нейната мощ да вдъхновява позитивни промени на планетата. Събитието свързва милиони фотографи, обединени в местни и глобални общности. Всичко това, обаче, не е само в името на един ден: фотографията никога не е била по-широко практикувана и харесвана, както в момента. Неограничена по отношение на обектите и несравнима като възможност мигновено да пренесе зрителя на мястото на събитието, тя говори на универсален език и притежава силата да ни вълнува, вдъхновява и прави по-добри.


С подобряването на фотографските инструменти и процеси за постигане на още по-качествени изображения, обработвани с още по-мощен софтуер за ретуш, фотографите от всички категории имат нужда от монитори, които да са на нивото на техните снимки. Те трябва да предлагат върхово качество на изображението и пресъздаване на цветовете, за да гарантират обективна оценка на фотографската работа. Независимо дали сте професионалист или аматьор, имате нужда от дисплей, който ви помага да забележите и най-миниатюрните детайли във вашите снимки.


Снабдени с набор от интелигентни иновации и най-модерни визуални технологии, високопроизводителните монитори Philips комбинират отлично качество на картината с интелигентни функции, които дават възможност на фотографите да извлекат най-доброто от техните изображения. Ако сте фотограф, тези монитори Philips са точно това, от което вие и вашата камера се нуждаете!
Ето и малко повече информация за някой от последните модели монитори: Philips 328E9F е с елегантен тристранен безрамков дизайн и ултраширока цветова поддръжка: 102% NTSC и 122.6% sRGB за жива и реалистична картина. Този Quad HD екран осигурява ултрачисти изображения, а неговият извит дизайн предлага истински поглъщащо преживяване.

     
Когато става дума за картина от висок клас, Philips 4K 272P7 и 328P6VJEB/00 притежават всичко, от което съвременните фотографи се нуждаят за прецизна и точна работа с цветове. И двата монитора предлагат Ultra Clear 4K резолюция, която позволява на потребителите да видят голямата картина с всичките ? детайли. 272P7 разчита на високопроизводителен 27-инчов панел, който осигурява брилянтни цветове, прецизни детайли и повишена чистота, докато 328P6VJEB/00 е с 32” Ultra HD дисплей, снабден с UltraWide-Color технология с поддръжка на по-широк цветови спектър и по-жива и естествена картина.


За потребителите, загрижени за околната среда, които търсят голям дисплей и много функции за подобрено удобство и свързаност, най-подходящ е моделът Philips 272B7QU. Снабден с вграден хъб и USB-C докинг функция, този монитор предлага чисти CrystalClear Quad HD изображения, благодарение на усъвършенстваната технология на своя IPS дисплей.

     
Независимо дали фотографията е ваша професия, страст, хоби или и трите, Philips Monitors има всичко, от което се нуждаете, за да получите максимума от вашите изображения.


Повече информация за монитори Philips може да намерите тук или да изпратите запитване.


За MMD


MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага.
www.mmd-p.com; https://www.philips.bg/c-m-so/monitors