Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

MSI основен партньор на ESL Pro League

2018

22

авг.

MSI е име, което буди доверие в гейминг средите и сред онези, практикуващи електронни спортове. Брандът е предоставял и не спира да предоставя многобройни ресурси на геймърската общност, за да подкрепи най-амбициозните и най-добрите геймъри в света. В замяна MSI използва техните знания и опит за създаването на иновативни гейминг продукти.

Като инвестира в изследване, развитие и дизайн, брандът създава най-добрите преносими компютри, графични карти, дънни платки, предназначени за гейминг обществото, печелейки признанието на играчите. Следвайки мисията си да предоставя на геймърите иновативни продукти, MSI спонсорира повече от 20 професионални игрални отбора по цял свят и има дълбока връзка с милиони геймъри и фенове.


Най-старото професионално състезание за електронен спорт Counter-Strike


ESL Pro League e събитие, организирано от ESL (Electronic Sports League) и ESEA (E-Sports Entertainment Association). Counter-Strike: Global Offensive e-sports league или съкратено "ESL Pro League" е най-старата професионална Counter-Strike лига в света. От тазгодишните турнири, два вече са в историята и имат своите победители. Предстоящите два са в Ню Йорк (САЩ) на 29 и 30 септември 2018 г. и в Одензе (Дания) между 7 и 9 декември 2018 г. Шестнадесетте най-добри Counter-Strike екипа в света ще се борят за голямата награда и наградния фонд с обща стойност един милион долара. Събитието се радва на изключителна популярност и може да бъде следено на живо през Тwitch, YouTube и Facebook.


MSI - официалният партньор на на ESL Pro League - обяви основното си оръжие, с което ще допринесе за вълнуващите сблъсъци - преносимия лаптоп MSI GE63 Raider RGB.


MSI GE63 Raider RGB - създаден, за да подпали бойното поле!
 

Вдъхновението за създаването на този геймърски лаптоп, използван в ESL Pro League 2018, са екзотичните спортни автомобили и скоростните състезания. MSI GE63 Raider RGB разполага с новаторски дизайн с 12 RGB светлинни зони и Mystic Light светлини от двете страни на капака. Това, в съчетание с клавиатура с възможност за програмиране и оцветяване на всеки бутон в 16.7 милиона цвята, бързата матрица с 3 ms време за реакция и честота на опресняване от 120Hz, задоволява претенциите на всеки геймър.

 

 

 


MSI GE63 Raider RGB e наличен и можете да го откриете в складовете на Поликомп. Повече информация можете да намерите тук.