Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

AOC обяви нова линия елегантни супер тънки монитори: V2

2018

4

юли

Новата серия V2 представя иновативния подход на AOC за мониторен дизайн, комбиниран с отличителен външен вид. Линията дебютира с монитори в три различни размера: 21.5” 22V2Q, 23.8” 24V2Q и 27” 27V2Q. Всеки от тези модели е снабден с 3-странен безрамков IPS панел, който осигурява отлични зрителни ъгли (178/178°) и добра точност на цветопредаването.

 

Яркостта от 250 cd/m² гарантира добра видимост дори в ярки стаи с пряка слънчева светлина. Иновативният дизайн на серията V2 изглежда компактен и елегантен. Тези дисплеи се възприемат като носещи се във въздуха изображения, необременявани от дебели рамки или масивна задна част.

Тънкият профил на серията V2 е с дебелина на смартфон (7.7 мм при 21.5” и 23.8”, 7.9 мм при 27”).
Моделите V2 предлагат честота на опресняване от 75 Hz, AMD FreeSync поддръжка и 5 ms време за реакция, които в комбинация осигуряват плавно геймърско преживяване без накъсване на кадрите.

 

Освен с впечатляващ външен вид и дизайн, живи цветове и възможности за игра, серията V2 може да се похвали и със своята отлична пригодност за употреба от студенти, домашни потребители и хора, обичащи забавленията, които искат гордо да показват своя монитор. Цифровите входове, включващи HDMI и DisplayPort, позволяват свързване на различни източници като игрови конзоли, приемници и др. Вграденият аудио изход позволява включване на слушалки или външни говорители.

 

Благодарение на впечатляващия си вид и изработка, моделите от серията V2 са подходящи и за публични пространства, където присъствието на монитора става все по-важно. Гланцовото покрие в черно на квадратната основа, металната стойка с отвор в средата и долната част на рамката с контролните бутони допринасят за премиум излъчването на тези дисплеи.

 

Серията V2 идва с иновативни технологии от AOC като Flicker-Free, която регулира подсветката с прав ток (DC) вместо с пулсово-широчинна модулация (PWM) или режимът Low Blue, който намалява потенциално опасната синя светлина. Към тях спада и Clear Vision, която увеличава яснотата, остротата и реализма на съдържанието със стандартна резолюция (SD). За повече продуктивност серията V2 поддържа лесни за управление мултимониторни конфигурации с помощта на софтуера AOC Screen+.

 

С грижа за по-устойчива и зелена планета линията V2 на AOC отговаря на регулациите EPA 7.0.