Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Acer Predator Helios 500 – лаптопът за екстремни геймъри

2018

19

юни

 Acer представи гейминг лаптопа Predator Helios 500, който е предназначен за екстремните геймъри. Лаптопът беше представен в края на месец май на събитието next@acer в Ню Йорк, а първите доставки в Поликомп са на лице – моделът е наличен на склад.


Helios 500 се предлага в конфигурации с последните процесори на Intel , като е наличен и с върховният Core™ i9 i9-8950HK, който предлага възможност и за допълнителен Overclock. По този начин устройството гарантира максимална производителност, несравнима с никой друг модел. Мощният процесор е допълнен и от видеокарта NVIDIA GeForce GTX 1070 с 8GB памет, която отново предлагам възможност за допълнителен Overclock и гарантира максимално удоволствие във всяка една игра и приложение.

Predator Helios 500 предлага избор между два типа IPS дисплей: 4K UHD екран с 100% покритие на Adobe (Adobe 100% ratio) или FULL HD(1920 x 1080) екран с честота на опресняване 144Hz и поддръжка на G-Sync. Вече са наличните и първите ревюта , в който екрана е обявен за най-добрият екран виждан до момента в гейминг лаптоп.Освен това, Helios 500 поддържа до 64 GB памет DDR4-2666 MHz, като разполага с 4 слота за памет. Опциите за съхранение включват два M.2 NVMe слота с поддръжка на RAID 0.

 


Дизайнът е агресивен, а добре познатата черно-червена визия е сменена с нова в синьо, позната ни от Predator 21X и Predator Triton 700. Oхлаждането на хищника е подсигурено от 5 heat pipes и AeroBlade 3D вентилатори. Клавиатурата предлага RGB подсветка с възможност за „макро“ настройки и Anti-ghosting на до 18 бутона едновременно. Всички това се контролира от PredatorSense софтуера, който управлява и възможността за Overclock. Звука е подсигурен от два говорителя и един субуфер.

Двата порта Thunderbolt 3 плюс HDMI 2.0 правят възможно свързването на до три монитора. Налични са и три порта USB 3.0 Type-A и DisplayPort.


Можете да видите пълните спецификации
тук