Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Новите монитори Philips с USB-C docking заемат централно място в съвременното дигитално работно пространство

2018

11

юни

София, 7-ми юни 2018 г. - MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips monitors, обяви нов 34" извит дисплей Wide QHD и 27" QHD монитор Philips – и двата снабдени с USB-C docking решение.

Нарастващата важност на USB-C

Приветстван от технологичните ентусиасти при своето представяне като истински революционен стандарт, USB-C светкавично се превръща в базово изискване за бизнес клиенти и напреднали потребители. Той предлага много повече от практичния симетричен конектор, като например висока скорост на пренос на данни и възможност за зареждане и предаване на аудио и видео сигнал по различни протоколи, както и връзка с Интернет по един единствен кабел. Така USB-C трансформира дисплеите в критично важни хъбове, около които се изграждат съвременните дигитални работни места.


Мониторите Philips с USB-C докинг възможности гарантирано ще променят начина, по който изпълнявате ежедневните задачи, оптимизирате пространството на бюрото и се фокусирате върху работата, вместо да губите време и търпение, борейки се с множество несъвместими портове и кабели. USB-C мониторите могат да бъдат зарядна станция за мобилни устройства и място за включване на аксесоари като камери и слушалки или точка за изграждане на конфигурации с няколко екрана.


Изобилие от екранна площ в 34-инчова конфигурация

По тази причина MMD постоянно разширява богатото си портфолио от висококачествени дисплеи, снабдени с USB-C docking решение, което посреща нуждите на различни категории потребители. Чудесно допълнение към топ линията Philips Brilliance P е новият модел 349P7FUBEB с 34" извит UltraWide дисплей с резолюция WQHD (3440 x 1440), проектиран без компромиси. Той произвежда живи и по-естествени CrystalClear изображения с разширен цветови обхват UltraWide Color на своя MVA панел със съотношение 21:9 с висока плътност и контраст. Усъвършенстваният екран предлага осезаем ефект на потапяне в картината като обгръща потребителя с приложенията, с които работи и му помага да остане фокусиран и продуктивен.
При работа с по-взискателни приложения, изискващи повече екранно пространство, на помощ идва технологията Philips MultiView, която позволява на потребителя да гледа едновременно сигнал от две устройства, като например PC и лаптоп в режим Picture-by-Picture и Picture-in-Picture. Със своята честота на опресняване от 100Hz новият Philips 349P7FUBEB привлича окото с ултра плавна картина без забавяне, в която не липсва нито кадър, независимо колко динамично е видеото.

 


Още повече еко и ерго

Бизнес потребителите, работещи с обичайните офис приложения или професионален софтуер, отдавна са открили предимството на по-големите дисплеи, особено при моделите с възможности за лесно свързване на лаптопи за разширяване на ограниченото им екранно пространство. С функцията USB-C docking новият Philips 272B7QUPBEB осигурява идеално решение на тези, които търсят 27" QHD екран, за да подсилят своето работно място и продуктивност.
С използване на само един USB-C кабел новият модел 272B7QUPBEB прехвърля данни и видео с висока резолюция с USB 3.1 скорости като същевременно доставя до 60 вата мощност за зареждане на външни устройства. Вграденият RJ-45 10/100/1000 Ethernet порт позволява мигновено включване към всякакво стандартно мрежово оборудване и дава спокойствие на загрижените за сигурността потребители. Наличният DisplayPort изход прави възможно и лесно навързването на два или повече монитора за създаване на вълнуващи конфигурации.


Новият Philips 272B7QUPBEB произвежда CrystalClear изображения с Quad HD резолюция (2560 x 1440) на своя IPS дисплей. Той предлага режим на обръщане на 90 градуса, който позволява ергономична работа с вертикално ориентирано съдържание като DTP приложения. Функцията PowerSensor помага за намаляване на сметките за електричество с помощта на умен и безвреден инфрачервен сензор, който автоматично намалява яркостта на монитора, когато потребителят е далече от него.
Отлично зареден с полезни функции


И 349P7FUBEB, и 272B7QUPBEB споделят богат набор от функции, включително LowBlue режим – специална настройка, която използва софтуерна технология, за да намали излъчваната синя светлина с къса дължина на вълната, която може да навреди на зрението при продължителна употреба; SmartErgo Base – настройваща се по височина стойка с възможност за въртене, накланяне и обръщане за постигане на точните персонални предпочитания; ултра тънка рамка на дисплея, която намалява разсейването и максимизира зрителната площ в конфигурации с повече дисплеи и създава чувство за използване на един по-голям екран.
Разработен за потребители, които се нуждаят от високопроизводителни монитори за прецизна работа с точно пресъздаване на цветовете, моделът от висок клас Philips Brilliance 349P7FUBEB ще бъде наличен през юли 2018 г. За корпоративните потребители, загрижени за околната среда е моделът Philips 272B7QUPBEB, също ще е в продажба през юли.

 

Повече информация за мониторите Philips: www.philips.com/monitors