Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

HUAWEI Y7 Prime 2018: по-голям и качествен FullView дисплей в среден клас смартфон

2018

5

юни

Пазарът на мобилни телефони е свидетел на динамични трансформации в продуктовите технологии: от по-малък екран към по-голям и от ниска резолюция към висока. FullView диспелят се превърна в актуална тенденция за потребителите, които търсят качество и интересно изживяване. Отскоро на българския пазар се предлага и 5.99-инчовия HUAWEI Y7 Prime 2018 с FullView дисплей, специално създаден за хората, търсещи стилен и голям екран, фотографски способности и отлично изживяване, на достъпна цена. Той е част от обновената Y серия на компанията, която е отличен избор за първи смартфон в живота на младите хора.

 

Една от най-добрите новини за HUAWEI Y7 Prime 2018 е въвеждането на висококачествената FullView технология на дисплея в смартфон от базов клас, предлагаща по-голям и добре изразен екран от тези на конкурентите в този ценови сегмент. Новият смартфон на HUAWEI предлага разширен изглед и позволява на потребителите да играят свободно игри, да гледат видеа и да правят снимки толкова, колкото им харесва. Това постижение е резултат от непрекъснатите инвестиции на компанията в научноизследователска и развойна дейност, голяма част от които са насочени към преодоляване на различни технологични предизвикателства.

 

От флагмани до базови устройства - HUAWEI предлага FullView дисплей за нуждите и вкуса на всеки клиент

От втората половина на 2017 г. мобилните телефони с FullView дисплей бързо се превърнаха в актуална тема на пазара. Huawei е иноватор в тази област, въвеждайки FullView дисплей за устройства от среден и висок клас, като Mate 10 lite и Mate 10 Pro, които бързо спечелиха сърцата на потребителите. На 27 март компанията представи и новите си топ предложения с голям HUAWEI FullView дисплей – трите модела от серията P20. Успехът на FullView технологията във високия и средния клас е отправна точка за въвеждането й и в други продукти.

 

Потребителските нужди днес се променят много динамично, като все повече хора, които избират устройства от базов клас, желаят да се възползват от по-голям дисплей и по-добро качество. Пазарът обаче доскоро не предлагаше достатъчно адекватни решения в този сегмент. Екраните бяха или прекалено малки, или много далеч от FullView технологията. Huawei идентифицира тази пазарна ниша и предложи 5.99-инчовия FullView дисплей в HUAWEI Y7 Prime 2018, осигурявайки по-голям и по-широк изглед според желанията на потребителите.

 

Така FullView технологията на Huawei вече покрива целия спектър от устройства във всички ценови класове. Това показва и значението на развиваща се ера на FullView дисплеите, при която всички потребители могат да се възползват от нейните предимства, независимо дали са фенове на флагман модели или взимат своя първи базов смартфон в ръцете си.

 

Голям FullView дисплей: изящество и елегантност

Големият FullView дисплей предлага по-добро зрително изживяване, удобен захват и множество удобства за потребителя, но въпреки това предизвикателството не се свежда само до големината на екрана - изисква се цялостна иновация в дизайна на продукта, изработката и надеждността, както разбира се и познаване предпочитанията на потребителите.
Осигуряването на гладката работа на 5.99-инчов голям екран никога не е лесна задача в индустрията, надеждността на телефона може да се явява предизвикателство, а освен това телефонът трябва да бъде елегантен, компактен и удобен. HUAWEI Y7 Prime 2018 идва с най-оптималното решение след многобройни опити да постигне на баланс между по-голям екран, компактно тяло и надеждност.
Днес повечето телефони на пазара имат съотношение на страните 16:9 и само при малък брой телефони от висок клас то е 18:9. Може би се питате защо Huawei избира 18:9 екран в базов модел като HUAWEI Y7 Prime 2018? С по-голям екран, съотношението 18:9 позволява по-изтънен и по-издължен екран, който респективно не е твърде широк и неудобен за захват, а точно обратното; и съотношението на страните 18: 9 показва с 12.5% повече съдържание, в сравнение с 16:9 при еднакъв размер на тялото. Така потребителите могат да виждат повече съдържание, когато играят игри, като забелязват някои детайли преди другите потребители, така че да предскажат следващите си ходове и да имат по-голям шанс да спечелят.

В комбинация с отлична рамка, изящна изработка и 2.5D защитно стъкло, съотношението 18:9 позволява на модела да се отличава с компактен и елегантен дизайн, по-удобно хващане и по-добри възможности за потребителя, сред телефоните от базовия клас.

 

Що се касае до тенденциите в мобилните технологии, се очаква повечето от телефоните на пазара да възприемат дизайна на FullView дисплеите, при това в близко бъдеще. Междувременно Huawei вече е там. Потребителите имат по-добър FullView дисплей в базови устройства, които напълно отговарят на техните очаквания.