Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Новите Asus Strix представители - eлегантни, силни и изтънчени

2018

28

май

Eлегантен, силен и изтънчен - новият Strix GL703 е тънък и лек, с алуминиево покритие, тежащ само 3.0 кг и с дебелина на профила от едва 2.4 см, което го прави отлично решение за игри в движение.

Подходящ за всички жанрови игри, но най-вече за бързите „шутърски‘‘ благодарение на своя IPS дисплей, използващ честота на обновяване от 120Hz и време за реакция от само 3 ms. Панелът е с 300cd/m² и осигурява 20% по-ярки визуални образи от конкурентните IPS екрани от по-нисък клас. IPS матрицата позволява да се насладите на ясни изображения с точен и последователен цвят, дори когато гледате от крайни позиции.

 


Характеристиките на очакваните представители на Strix GL703 варират, но и двата варианта идват с 8-мо поколение Intel® Core™ i7-8750H процесор, 17.3-инчов 120Hz FHD IPS (1920x1080) AG екран, супер бърза памет DDR4 с чистота от 2666MHz и VR-ready графичен процесор NVIDIA GeForce GTX 1060 и GTX 1070, който предоставя гладък и безпроблемен геймплей за незабравимо VR изживяване.
Strix GL703, също като другите нови представители на геймърската серия, използва специално разработена система за охлаждане ADC (Anti-Dust Cooling), която подобрява въздушния поток и издръжливостта на системата като изхвърля вредните прахови частици и наслоявания, за да играете безпроблемно и продължите по време на интензивни сесии от игри. В допълнение, двата основни вентилатора са модернизирани до 12V и се въртят много по-бързо от обикновените вентилатори 5V, увеличавайки въздушния поток и увеличавайки налягането на въздуха.

 

Strix GL703 идва с лесен за използване инструмент - ROG GameVisual, който съдържа шест настройки за прилагане на Вашите предпочитания в различните жанрове, подобряващи остротата и цветовите характеристики.


Strix GL703 е оборудван с вградена Aura RGB осветителна технология, така че да можете напълно да персонализирате фоновото осветление в унисон със своя геймниг стил или настроение. Новопроектираните четири бутона за бърз достъп дават удобство и бърз контрол по време на игра: за вкл./изкл., усилване и намаляване на звука, и за ROG Gaming Center. Клавиатурата има маркирани WASD бутони и anti-ghosting технология с (N-) клавишен ролоувър с извивка на бутона от 0,25 мм за по-точна работа при писане.


Друга интересна функция, леснодостъпна чрез еднократно натискане на бутона за бърз достъп, е ROG Gaming Center. С нея имате възможност да видите детайлно табло за управление с много полезна информация, включително честота, напрежение и температура на процесорите. Можете да използвате панела за управление, за да настроите консумацията на енергия на CPU и GPU в реално време. Настройките на ROG GameFirst IV, ROG Aura Core, XSplit GameCaster, NVIDIA GeForce Experience и на софтуера ASUS Splendid са лесно достъпни посредством гейминг центъра. Той може да се достъпи и чрез приложението ROG Android, като по този начин контролът ще ви бъде под ръка, без да нарушава геймплея.

 


Ъпгрейдът на ROG Strix GL703 отнема изключително кратко време. Плъзгащият панел се отваря с еднократно развиване на винта, като дава възможност да се възползвате от по-бързо съхранение.