Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Готови за път: AOC представя нов портативен USB-C монитор

2018

17

май

Специалистът при дисплеите AOC обяви нов портативен монитор с USB-C свързване. Работите в движение или имате много динамичен стил на живот и се нуждаете от още дисплейно пространство в допълнение на екрана на лаптопа? Моделът I1601FWUX е подходящо решение с 15,6” (39.6 см) IPS панел във Full HD резолюция (1920 x 1080 пиксела). Интелигентният капак на монитора може да се използва като стойка за панела в режим портрет и пейзаж, а вградената функция за автоматично обръщане завърта картината в правилната ориентация. Стилният дизайн с дебелина 8,5 мм и теглото от само 800 г гарантират, че мониторът може да бъде поместен удобно във всяка чанта. Това елегантно, стилно и портативно решение за лесно разширяване на работната площ на екрана ще бъде налично в Европа през май 2018 г.

  

Захранваният от USB-C модел I1601FWUX може да бъде използван в режим
портрет или пейзаж с включения интелигентен капак

 

Повече видима площ – където и да се намирате

Вероятно и вие не сте напълно доволни от размера на дисплея на вашия лаптоп и предпочитате да разширите екранното пространство. Ако трябва да представяте оферти на потенциални клиенти, без да се налага да гледат през рамото ви или е нужно да поработите по големи таблици в самолета или влака, този модел ви предлага безкрайни възможности. Моделът AOC I1601FWUX идва с най-новата USB-C технология за портативни дисплеи в изключително елегантна и ултра тънка форма.

I1601FWUX използва USB Type-C технология за връзка с източника на сигнал и захранване. За разлика от по-старите дисплеи, захранвани през USB, USB-C портът пренася и висококачествен DisplayPort сигнал по същия кабел, което намалява бъркотията и осигурява истинско мобилно преживяване. 15,6-инчовият размер на екрана отговаря на дисплеите на масовия клас мултимедийни лаптопи, а височината на стойката позволява позициониране в същата равнина като основния дисплей на преносимия компютър.


Визуално поразителен

Благодарение на компактния размер, I1601FWUX се побира в повечето чанти за лаптопи. Мониторът тежи само 800 грама и има ултра тънка рамка с дебелина едва 8,5 мм.
Когато е изваден и включен, I1601FWUX ще впечатли и случайните минувачи със своя премиум капак от щампован метал, а IPS дисплеят с видими ъгли от 160/160° ще позволи на няколко души да наблюдават живи и еднородни изображения. Дисплеят е снабден с AOC Low Blue Light режим, който намалява потенциално вредната синя светлина и предотвратява появата на умора в очите на потребителя като осигурява комфортно ползване през деня и нощта, благодарение на своята яркост от 220 cd/m².


Практичен и удобен

IPS дисплеят на I1601FWUX има време за реакция на пикселите от 5 ms GtG, което означава, че бързите екшън сцени или игри ще се изобразяват плавно и без остатъчни артефакти. Доставяният в комплекта умен капак защитава дисплея, когато не се използва. Когато дойде време за работа, той се трансформира в стойка, която може да се използва в потретен и пейзажен режим. Промяната на ориентацията на дисплея е лесна с помощта на функцията Auto-Pivot, която се активира от софтуера AOC i-Menu и позволява автоматично подравняване на екрана в правилната посока след завъртане.