Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Нови модели геймърски лаптопи Asus на склад

2018

15

май

Продуктовото портфолио на геймърската FX серия лаптопи на Asus се попълни с нови свежи попълнения снабдени с най-новото 8-мо поколение процесор, както и с много други иновации и нововъведения правещи тази бюджетна серия гейминг лаптопи лидер в своя клас. 

На склад е вече FX504 TUF - изключителен геймърски лаптоп на достъпна цена.
FX504 e оборудван с последно поколение централен процесор Intel® Core™ i7-8750HQ и графична карта NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti с пълна поддръжка на Microsoft® DirectX®, всичко това побрано в шаси с невероятните размери от 2,5 см. и тежащо едва 2,3 кг. Дали ще работите по много задачи на работа или в училище, ще разпускате с филм или музика или ще играете в движение - FX504 има мощта да се справи.

 


Патентованата нова Anti-Dust Cooling система обезпечава необходимото охлаждане за графично натоварени гейминг сесии и удължава живота на машината като изхвърля вредните прахови частици и наслоявания. В допълнение, двата основни вентилатора са модернизирани до 12V и се въртят много по-бързо от обикновените вентилатори 5V, увеличавайки въздушния поток и увеличавайки налягането на въздуха. Когато използвате Asus FX504 за продължителна игра или дълго писане в работата – той се справя без проблем, благодарение на жизнения цикъл от 20 милиона натискания на бутоните, което е два пъти повече от индустриалния стандарт от 10 милиона натискания.

 


Друг важен момент, който не бива да пропускаме е факта, че тази серия лаптопи е оборудвана с най-бързия към момента хард диск в света - FireCuda SHDD със своите 5400 об./мин. той зарежда игрите над 2 пъти по-бързо от обикновените, хард дисковете налични в повечето лаптопи. Флаш паметта на FireCuda действа като кеш, запазвайки често преглеждани данни, без да достъпва хард диска, което води до по-ниска консумация на мощност, и по-голяма издръжливост.


FX504 е снабден и с един от най-бързите Wi-Fi стандарти в момента - Intel 802.11ac Wave 2 увеличавайки скоростта при трансфер на данни до невероятните 1.7Gbps —12 пъти по-бързо от базовите 802.11b/g/n. В допълнение, безжичната 2х2 конфигурация осигурява 30% по-голямо покритие от конфигурацията 1х1.Стриймвайте вашите любими филми във висока резолюция или играйте онлайн с по-малко проблеми на връзката, дори когато FX504 е далеч от вашия рутер.


Вградените DTS HEADPHONE:X™ осигуряват впечатляващ 7.1-канален съраунд звук, който позволява на слушалките, външни и вътрешни високоговорители да доставят аудио качество на домашно кино. Вграденият еквалайзер удовлетворява нуждите на всеки меломан, предоставяйки подробни опции за настройка на звука, позволявайки да създадете свое персонално аудио обкръжение.