Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Запознайте се с новите принтери на Lexmark

2018

3

май

„Това ново поколение монохромни продукти на Lexmark идва с изключителна мощност и дълг живот ", каза Ален Вугерман, старши вицепрезидент и главен технологичен директор на Lexmark. "Устройствата включват мощни процесори, които осигуряват бърза и удобна работа, както и функции за сигурност, които клиентите от цял свят очакват от Lexmark.“


Със здрав корпус и компоненти с дълъг експлоатационен живот, продуктите от серии MS и MX 320, 420, 520 и 620 предлагат надеждност, здравина и капацитет за натоварване, което намалява отпадъка, подобрява дълготрайността и значително улеснява обслужването и поддръжката на устройствата.

• Производителност: печатането до 50 страници в минута и скенерът, който може да заснема до 100 изображения в минута, помага на потребителите да получат мигновено това, от което се нуждаят. Мощният многоядрен процесор с до 2 GB стандартна памет обработва едновременно множество задачи, така че потребителите да могат да изпращат факс, докато разпечатват, например.

• Лесна употреба: Е-Task е удостоеният с награди интерфейс на Lexmark, наподобяващ работа с таблет и е основата на мощни и пестящи време решения, които подобряват продуктивността, достъпността, пестенето на енергия. Иновативните опции за свързаност предоставят нови възможности за интегриране с мрежи, мобилни потребители и дори облачно пространство за съхранение – повишавайки потенциала за продуктивност.

• Свързване: Иновативните опции за свързване повишават производителността чрез интегриране с мрежи, потребители с мобилни устройства и дори съхранение в облак, отговарящи на широк кръг потребителски нужди - от стандартните Ethernet и Wi-Fi до допълнителни интерфейси като сериен, паралелен и оптичен.


Функциите за цялостна защита на Lexmark предпазват документи, устройства и мрежи от неоторизиран достъп и са интегрирани във всеки продукт от тези серии.


Новата способност за работа с носители поддържа по-широк спектър от типове носители, с по-добра ефективност. Двустранното сканиране означава по-малко движение на хартията в процеса на заснемане. Очертанията на шрифта върху новите и подобрени алгоритми за печат подобряват фината линейна разделителна способност и цялостното качество на печат. Дори и тежки файлове с изображения, графики и дребни елементи се печатат точно както са проектирани.


Устройствата от серии MS и MX 320, 420, 520 и 620 позволяват на служителите да изпълняват задачи чрез мобилни устройства с безплатното приложение Lexmark Mobile Print. Други варианти по изпълнението на задачи са AirPrint, Google Cloud Print, Mopria или Windows Mobile. Функцията за сканиране до мобилни устройства позволява на потребителите да сканират страници в MFP на Lexmark, след което да преглеждат и споделят сканираните файлове от мобилното си устройство.


Всички устройства отговарят на строгите глобални екологични изисквания, включително новата сертификация по ENERGY STAR 2.0 и EPEAT Silver rating.


"В сърцето на това ново поколение монохромни машини е мощен многоядрен процесор, който поддържа мултитаскинг и двойно повече стандартна памет, в сравнение с устройствата от предишното поколение", каза Вугерман. "Подобно на всички продукти на Lexmark, тези нови устройства са проектирани да бъдат надеждни, продуктивни и сигурни допълнения към ИТ активите на клиентите."