Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПОЛИКОМП С НАГРАДА „DELL EMC CLIENT DISTRIBUTOR OF THE YEAR“

2018

20

апр.

12 април, Любляна, Словения: Dell EMC SEE отличи своите партньори на церемония в Любляна. Българският дистрибутор Поликомп бе отличен като дистрибутор със стратегически позиции в региона, с показани силни резултати в развитието на бизнеса и увеличаване на пазарния дял на DellEMC в корпоративния и клиентския бизнес за 2018 г.

 


Dell EMC  SEE е структура, която обхваща 9 държави, покривайки България, Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна гора, Албания, Македония и Косово. Имайки предвид силната конкуренция в региона, призът на Поликомп е изключително признание на усилията на българския екип в лицето на специалистите от дистрибутора.


През изминалата година Поликомп показа силен ръст в продажбите на Dell EMC както при предлагането на корпоративни, така и при клиентските решения. "Технологиите и решенията на Dell EMC са атрактивни за целия спектър на пазара. В Поликомп разполагаме с иновативни програми за подкрепа на партньорите и с бранд като Dell EMC в портфолиото реализираме значителен растеж във всички сектори. Тази награда е признание за усилията на двата екипа и сме уверени в положителния ефект върху цялата партньорска общност.", сподели Ралица Пашова, търговски директор на Поликомп, по време на връчването на наградата.

 

Наградата на Поликомп „DELL EMC CLIENT DISTRIBUTOR OF THE YEAR“ бе връчена на церемонията по награждаването на DellEMC Partner 2018 в Словения.