Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Гал Гадот става лице на Huawei P20

2018

29

март

Серията от ново поколение P20 постига баланса между високите технологии и изискания стил. Huawei среща функционалността с дизайна, за да представи съвършения асистент в ежедневието. Няма по-добър представител на тези идеи от Гал Гадот.


Гал Гадот - една модерна жена, която отстоява своите вярвания. Изключителна актриса, която показва професионализъм всеки ден. Майка на две деца, справяща се едновременно с домакинските си задължения и с изключително натоварената си кариера. И най–вече – креативен ум, който непрестанно търси нови вдъхновения. Тя има нужда от надежден асистент, за да й помага с ежедневните задължения, които могат да бъдат разпределени с един клик и малко помощ от камерата с изкуствен интелект и функции за добавена реалност.


Като креативен човек, Гал счита себе си за актриса и артист, който търси вдъхновение навсякъде. „Правя хиляди снимки, за да открия артиста в себе си, и досега не бях осъзнала каква важна роля играе изкуственият интелект в живота ми. Но докато използвам P20 Pro забелязах всички малки неща, които съм правила, и за които вече не трябва да се тревожа, например, да избера най–добрата снимка за социалните си канали, да избера правилния ъгъл и светлина“.

От доста време Huawei работи с най–добрите партньори като Leica във фотографията, за да достави отличен продукт и да задоволи всички нужди на потребителите. Благодарение на тройната Leica камера с изкуствен интелект, вместо стотици обикновени снимки, сега всеки може да направи кадри, спиращи дъха и да запази само най– обрите.


Глобален, социален, визуален и технологичен. Най–свързаният, интелигентен и изискан продукт, създаван някога. Смартфоните Huawei P20 посрещат нуждите на бързо учещите се, инфлуенсърите, лидерите в социалните мрежи и поп културата. За всички хора, които не само олицетворяват бъдещето, но и го създават. Гал Гадот представя всички тях. Тя работи и пътува из целия свят. По време на своите пътувания колекционира най–добрите спомени и има възможността да ги сподели със своето семейство и приятели.


Гал обяснява ролята на технологията в нейния живот: „Тя е част от всяка минута от живота ми и отговаря на всички рутинни нужди, които имам. От една страна, когато пътувам по работа или със семейството си, мога да запазя запомнящи се моменти от тези пътувания. От друга страна ми дава увереността, че ще успея с всички предизвикателства, особено с осигуреното непрекъснато използване на устройството във всеки момент, благодарение на дългия живот на батерията и функциите за бързо зареждане. “


Изборът на Гал Гадот за лице на Huawei е напълно естествен, тъй като тя е невероятен ролеви модел. Тя е наясно със своите качества и интелигентност, които се превърнаха във вдъхновяващо послание за всички жени и за глобалното общество. Гал Гадот и Huawei имат сходни ценности. Първо, вярата в хората, които се борят, в тези, които се стремят към перфекционизъм и най – вече, силна вяра в преследването на мечтите. Ангажирана майка на две деца, която се пренася от живота у дома към работата и обратно, която всеки ден има хиляди срещи и въпреки това успява да намери време както за семейството си, така и за присъствие на гала вечери. Смартфонът не е просто устройство. Той е изява на личния стил и партньор, който може да се справи с всички предизвикателства.


Красивият и тънък дизайн и изтънчените цветове ни пренасят в новата ера на технологията и красотата. P20 и P20 Pro са следващите флагмани, които предлагат премиум изживяване за потребителите. Те са вдъхновение за развитието на потенциала да виждаме, чувстваме и създаваме повече.