Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Porsche Design и Huawei създадоха нов стандарт в мобилния лукс

2018

28

март

Париж - 27 март 2018 г. - Porsche Design и Huawei представиха изключително усъвършенстван и мощен смартфон. PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS, в изложбената зала „Grand Palais“ в Париж. Бъдещето на технологиите е тук чрез функции като първия в света двоен сензор за пръстов отпечатък с интегриран в дисплея скенер, първият в света процесор с изкуствен интелект1 и тройна Leica камера с рекордна резолюция от 40 мегапиксела. Новият смартфон обещава да надмине нуждите дори на най-взискателния потребител.

 

Съчетавайки емблематичния стил на Porsche Design с иновативната технология и изработка на Huawei, PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS налага нов стандарт в категорията на луксозните мобилни устройства. Смартфонът притежава уникален и функционален дизайн с 6-инчов 2K извит OLED екран и чудесен симетричен външен вид, с минималистичен подход и стилно извито тяло от 3D закалено стъкло, което е препратка към силуета на легендарния спортен автомобил Porsche 911. Наличен в световен мащаб в черно – неподвластния на времето цвят, който позволява невидимо сливане на корпуса и екрана, той отразява линията на изчистено съвършенство, на която се е посветила марката Porsche Design.

 

PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS е създаден с изключителна точност, което означава, че всеки компонент е включен с определена причина и се намира точно къде трябва да бъде, за да се гарантира, че потребителят получава най-доброто възможно преживяване по отношение на силата и естетиката. Високата производителност личи и при избора на име за смартфона: в света на Porsche моторспорт терминът "RS" се използва за изключителни състезателни резултати.


Ползите и характеристиките на PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS включват:

• Първият в света двоен скенер за пръстови отпечатъци, който позволява на потребителите да активират и отключат устройството само като прокарат пръста си над дисплея. Това е възможно, благодарение на вградения в екрана сензор за пръстови отпечатъци. Задръжте курсора на мишката, за да активира устройството, докоснете, за да го отключите.

• Печелившата комбинация от тройна Leica камера с 40-мегапикселов RGB сензор и интелигентна, базирана на изкуствен интелект фотография с технологията Master AI. Tази комбинация от 5-кратно хибридно приближение и първото на пазара стабилизиране на изображението с изкуствен интелект гарантират, че любителите на фотографията могат да заснемат най-добрите и ясни кадри в почти всяка ситуация

• PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS е първият телефон на Huawei, който позволява бързо безжично зареждане. Това улеснява поддържането на телефона в готовност за работа, а благодарение на дълготрайната му батерия, потребителите ще имат достатъчен заряд дори и през най-натоварените дни.

• "Интелигентният" смартфон работи на база на мощен процесор с изкуствен интелект, който оптимизира разпределението на ресурсите и работата на телефона според начина, по който обичайно го използвате, като за целта непрекъснато се учи да разбира и прогнозира потребителските потребности.

• 256GB вътрешна памет3 дават сигурност дори на потребителите, които са постоянно в движение и непрестанно използват своя телефон.

• Двойни SLS (super linear system) високоговорители с DOLBY ATMOS гарантират най-завладяващия обкръжаващ звук и забавление в движение, само със смартфон.

• Устойчив на пръски, вода4 и прах - няма нужда да се притеснявате за повреда на устройството в дъжд или при случайно изпускане във вода

 

 

Всеки PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS идва с красив аксесоар – кожен дизайнерски кейс, който отговаря на начина на живот на взискателната целева група. Кейсовете ще се предлагат в различни цветове и кожи, включително черно или червено.

 

Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group, споделя: "PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS е перфектната комбинация от най-иновативната смартфон технология и луксозен дизайн. Внедряваме най-модерните технологии в устройството, в което хората ще се влюбят - от иновативния пръстов отпечатък на екрана до системата на Leica с тройна камера - предоставяйки на потребителите безпрецедентно изживяване."

 

Ян Бекер, изпълнителен директор на Porsche Design Group, допълва: "Както Porsche Design, така и Huawei се стремят да създават продукти, които се отличават с прецизност и съвършенство, интелигентна функционалност и изключително усъвършенстван дизайн. Нашата цел беше да създадем отлично устройство, което да върви една крачка напред. Вярваме, че постигнахме тази цел, водейки партньорството си на следващото ниво. "

 

Huawei и Porsche Design работят в екип за разработването на смартфон, който обединява ДНК-то на две глобални марки, богатият им опит в дизайна, технологиите, водеща в индустрията експертиза и изключителни резултати. Чрез използването на цвят в тялото на устройството, софтуерни теми и аксесоари, акцентът върху новия телефон е в изключителното естетическо и пуристко, минималистично усещане за Porche.