Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Huawei представя на българския пазар новия модел P20 lite с FullView дисплей 2.0

2018

19

март

Huawei представи новия модел HUAWEI P20 lite, който съчетава дизайн от най-висок клас с изключителна производителност и модерни екстри. Смартфонът идва с най-новия интерфейс EMUI 8.0, второ поколение технология на дисплея FullView 2.0 и двойна основна камера със собствени алгоритми за естествена красота.

 

 

Завладяващ външен вид с елегантен, минималистичен дизайн

Проектиран за динамични и активни потребители, HUAWEI P20 lite има 5.84-инчов FHD+ екран (с резолюция 2280x1080 пиксела). Съотношението на страните му е 19:9, а второто поколение на технологията FullView – FullView Display 2.0, създава изключително визуално преживяване. Този изумителен екран предлага пикселна гъстота от 432 пиксела на инч и контрастно съотношение 1500: 1, благодарение на което възпроизвежданите на него цветове са изключително богати и живи. Това постижение се допълва от технологията за оптимизация на цветовете, която подобрява наситеността им и им придава и нужния реализъм. Детайлността и реализмът са отличителна характеристика и на цялостното изображение върху екрана на HUAWEI P20 lite, тъй като 2D графичният процесор улавя и предава по най-добрия начин и най-фините детайли около контура на всеки обект във фокус. Така снимките, които правите с P20 lite, ще бъдат отлично заснети и отлично визуализирани на екрана му.

Моделът идва на българския пазар в три свежи цветови решения - Klein Blue (специално текстуриран син корпус за фини отблясъци), Sakura Pink и Midnight Black, и с извит панел от закалено 2.5D стъкло със заоблени ъгли и паралелни орбити на двата продълговати края. Цялостният дизайн носи изискана и свежа елегантност, като същевременно се характеризира с удобен захват, без значение дали го ползвате за игри, гледане на видео или сърфиране.

Камерата с двоен обектив е разположена вертикално в горния ляв ъгъл, докато логото на Huawei е позиционирано в долния ляв ъгъл. Този дизайн на гърба е лек реверанс към традиционните компактни фотоапарати и добавя приятна нотка на носталгия в едноизключително модерно устройство. 

 

 Вдъхновяваща фотография

За новото поколение фотолюбители, HUAWEI P20 lite предлага 16 мегапикселова предна селфи камера и 16-мегапикселова + 2-мегапикселова двойна основа камера. Камерите на смартфона могат да заснемат най-фините детайли и са чувствителни към леки промени в светлината и цвета, за да улавят точно красотата във всеки един момент. Благодарение на професионалния боке обектив и алгоритмите за естествена красота, задната двойна камера на HUAWEI P20 lite ви позволява да заснемате зашеметяващи портрети със студийно качество.

Чрез картографиране на 96 точки за разпознаване на лицето на обекта, предната камера на HUAWEI P20 lite е достатъчно интелигентна, за да направи перфектен кадър. Снимането с цифрови фотоапарати при условия на слаба светлина често води до нискокачествени, зърнисти снимки с лошо възпроизвеждане на цветовете. За да избегне това, HUAWEI P20 lite използва технология за ребалансиране на светлината, която интегрира светлината от различни източници, за да оптимизира яркостта на изображението и да подобри съотношението сигнал/шум (SNR) с 300%.

Новият модел идва и с нов интелигентен фото асистент, който предлага множество полезни и забавни функции. С негова помощ може да използвате жестове, за да правите снимки, да сменяте фона на снимките и да добавяте AR ефекти. Цялостното преживяване с камерата на P20 lite вдъхновява за разгръщане на въображението и добавянето на още забавление в комуникацията с приятелите.

 

Ефективен, мощен и интуитивен

HUAWEI P20 lite пристига с най-новия интерфейс EMUI 8.0, който възползвайки се от интеграцията между софтуер и хардуер, оптимизира централния процесор за мощна производителност, по-лесна употреба от потребителите и интелигентно взаимодействие между човек и машина. EMUI 8.0 също така изучава потребителските навици и модели на използване, предсказвайки конкретните нужди и реализирайки по-добра мобилна производителност. В допълнение, новият модел поддържа усъвършенстван мултитаскинг, което позволява едновременно с други функции да ползвате плаващ навигационен док, бърз скрийншот чрез три пръста, интелигентно разделяне на екрана (split screen), HUAWEI Private Space 2.0, както и гейминг асистент.

HUAWEI P20 lite поддържа 9V2A високоволтово бързо зареждане с оптимална безопасност, което намалява времето за зареждане с 30%, в комбинация с 15-слойна защитна система. Устройството разполага с 4GB + 64GB памет, давайки на потребителите свободата да играят игри, слушат музика или гледат видеоклипове, без да се притесняват за паметта или ограниченията за място.