Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Завръщането на дракона

2018

9

март

София, март 2018 г.: В началото на годината, познатата на българския пазар геймърска марка MSI подписа договор за дистрибуция с Поликомп.

 

ИТ дистрибуторът ще предлага на пазара преносимите компютри на MSI. Споразумението обогатява портфолиото на Поликомп като добавя продукти и за най-запалените гейминг играчи.


Мощното изпълнение и стабилната работа са основните изисквания за оборудване на всички геймъри. За да покажат таланта си, те очакват да използват едни и същи продукти както в ожесточените турнири, така и в ежедневните тренировки.


MSI инвестира огромни ресурси в научни изследвания, които позволяват въвеждането на иновативни технологии, постигането на най-висока производителност и изключителна стабилност на лаптопите. „Сигурни сме, че само изключителни лаптопи, които са оцелели над 1900 теста за 7 дни, са в състояние да дадат максимално удоволствие от играта“, споделят от MSI. При създаването на лаптопи за игри трябва да се имат предвид пет ключови аспекта: ефективност, изображение, звук, управление и стрийминг. Тези компоненти се допълват, превръщайки лаптопа в пълноценна игрална машина. „Ние самите сме геймъри и напълно разбираме вашите желания. Нашата мисия е да създадем най-добрия лаптоп за вас. Готов за играта - тук и сега!“ Голяма част от е-спорт професионалистите избират продуктите на MSI за тренировки, ежедневна употреба и състезание.


Продуктите на MSI са вече на склад и са достъпни за феновете на марката чрез дилърската мрежа на дистрибутора.

 

 

За MSI

Като световен лидер в гейминг устройствата, MSI се стреми да стане най-уважаваната марка в света на гейминга и киберспортовете. MSI посвещава безброй часове и инвестира значителни ресурси в подкрепа на най-амбициозните звезди в света на е-спортовете, използвайки техните умения, знания и опит в създаването на продуктите си. Ангажиментът към развитие и собствено производство позволява на MSI да реализира новаторски идеи в собствените си решения и постоянно да оптимизира своята архитектура.
Продуктовата гама на MSI GAMING е призната в света на игрите, а продуктите от професионалните серии са придобили репутация на висококачествени и надеждни решения. Дейността на компанията MSI се простира и върху създаването на клауд сървъри, специализирани IPC-системи, роботизирани устройства и електронно оборудване за превозни средства, което отново демонстрира възможностите и експертните познания на MSI на потребителския, бизнес и IoT (Интернет на нещата) пазари.
MSI спонсорира повече от 20 професионални е-спортни отбора по целия свят. За тези професионалисти, както и десетки милиони играчи, които следят онлайн турнири или събития, името MSI е добре известна марка.