Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Samsung трансформира съвременната бизнес среща с нов интерактивен дигитален флипчарт

2018

19

ян.

Samsung Electronics Co. Ltd. даде възможност на посетителите на CES 2018 да видят за пръв път визията за „Работно място на бъдещето“, представяйки Samsung Flip - дигитален флипчарт дисплей. Представеният за първи път Samsung Flip WM55H облекчава много от предизвикателствата при една бизнес среща.

Едно обединение на стандартен флипчарт и дигитален дисплей, Samsung Flip разширява възможностите за генериране на идеи докато запазва познатото усещане при обикновеното писане. За разлика от предшествениците си, Samsung Flip позволява лесно споделяне, пояснение, движение и дори търсене, както и възможността множество потребители да създават съдържание наведнъж. Освен това, стойката на колела на Flip трансформира всяко място в стая за срещи, което означава, че е добавена гъвкавост за фирми с ограничено конферентно пространство. И накрая, интуитивният интерфейс на дисплея е специално създаден, за да бъде удобен за потребителя и да позволява навременни и непрекъснати разговори.

 

 

 

Продуктивна и интерактивна колаборация

Чрез едновременното ангажиране на много потребители, Samsung Flip гарантира, че всички гласове и идеи се чуват по време на дадена среща. До четирима различни участници могат да въвеждат съдържание или да пишат/рисуват директно на екрана по едно и също време като използват или пръсти, или писалката. По този начин всеки потребител може да персонализира собствения си стил на писане, размера и цвета, като всяка нотация е изяснена и видима благодарение на разделителната способност на UHD, която е подходяща за останалите участници - зрители.


Samsung Flip предлага богата съвместимост на устройствата както чрез безжична свързаност, така и чрез USB, компютър и мобилни портове. Интегрираната функционалност за споделяне на екрана прави съдържанието достъпно от свързаните компютри, смартфони и таблети. Също така, потребителите могат да импортират лично съдържание на екрана на Flip дисплея.

 

Персонализирано творчество и комфорт

Дисплеят на Samsung Flip съчетава стилен дизайн и ефективност при вършене на много задачи. Участниците не се нуждаят от специализирана писалка за допир, за да боравят с екрана и могат да изтрият бележките с дланта си. Потребителите също могат да имат достъпни 20 страници за писане като разполагат с вградени инструменти за търсене, които са на разположение за незабавно насочване на участниците към конкретно съдържание. Този непрекъснат, подвижен поток избягва губенето на време и прекъсвания, които се получават при обикновен флипчарт и често водят до това, че участниците трябва да търсят измежду няколко листа хартия за бележки или конкретен детайл.

Всеки флип дисплей може да се конфигурира в хоризонтална или вертикална позиция, за да отговаря на различните нужди при дадена среща.

 


Сигурност и съхранение

Докато срещите приключат, дисплеят на Samsung Flip съхранява цялото съдържание в централната база данни, премахвайки нуждата от ръчно преписване. Система, базирана на парола, защитава данните от срещите и гарантира, че само одобрените потребители имат достъп до информацията. След участие в среща и след като сте влезли в профила си, можете изтеглите или споделите съдържание. Освен това, потребителите могат да записват бележките за срещи на USB устройство или други външни източници.

 

Първите доставки на Samsung Flip в България се очакват в края на март. Продуктът ще бъде наличен в Поликомп.