Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Brother пуска нова серия скенери за бизнеса

2017

13

дек.

Японската компания Brother пусна на пазара ново поколение скенери за бизнеса, които се характеризират с бързина, компактни размери и лекота на употреба.

Моделите са насочени към малките и средни компании, които работят с множество хартиени документи. ADS-2200 и ADS-2700W предлагат изцяло нови функции и сканират с 45% по-бързо от предхождащите ги модели

Проучването на Brother разкрива, че 51% от бизнесите използват десктоп скенери с една основна функция и/или мобилни скенери2. Секторите, които са идентифицирани като имащи най-голяма нужда от сканиране на документи, са публичната администрация, производството, застрахователния бизнес и финансовите институции. За да посрещне нуждите на всички тях, новата гама от скенери може да се справи с голям набор от медии наведнъж без нужда от предварително сортиране. Това включва двустранно отпечатана хартия А4, фото хартия, пластмасови ID карти и релефни карти с дебелина до 1,32 мм, както и касови бележки.


ADS-2200 и ADS-2700W са лесни за използване в режим на автоматично сканиране към предварително указани локации, при което не се налага намеса от потребител. Те могат да сканират директно към USB флаш драйвове, което спестява включването на компютър и позволява много бързо сканиране на документ за среща или за пренасяне в електронен вид.Двата модела предлагат висока скорост, която достига до 35 двустранни, цветни страници в минута.Когато изходната тава е сгъната към тялото на устройството, то има размери, които са много близки до тези на лист А4, което позволява да се впише безпроблемно във всяка офис среда.

 

За да подобри потребителското преживяване, гамата предлага по-високо качество на изображението, постигано чрез вградена обработка и корекции. Към тези функции спада премахването на дупки от перфоратор, настройка на цветовата тоналност, заличаване на следи от маркер и мастило, както и на линии от ръбовете на хартията, и допълнително подобряване на текстовите символи. Тези опции гарантират, че документите са автоматично оптимизирани и готови за използване, без това да изисква обработка от потребителя.


Водещият модел ADS-2700W притежава пълен набор от функции като кабелна LAN връзка и Wi-Fi, възможност за сканиране към мрежова папка и FTP/SFTP. Благодарение на съвместимостта с Windows, macOS и Linux, двата скенера лесно се интегрират във всякаква ИТ инфраструктура.


Цветният LCD тъч екран с диагонал 7.1 см на ADS-2700W позволява мигновено изпращане на сканираните документи според предварително конфигурирани профили, което пести време. Може да бъде активирана заключваща функция, която гарантира високо ниво на сигурността на данните в офиса и това напълно отговаря на потребностите на 45% от бизнесите (според проучването) да покриват стандарти за конфиденциалност, законови и регулаторни изисквания.


ADS-2200 предлага опростен режим на работа с бутони, които активират дейностите по сканиране само с едно натискане.
Ива Тотева, Мениджър продажби и маркетинг в Brother България, каза: „Тази моделна линия от скенери Brother е отличаваща се, защото е разработена съобразно нуждите на потребителите. Комбинацията от лесно използване, висока скорост на работа и гъвкава обработка на документите е идеална за малките и средни офиси.“
Новата гама от скенери ще бъде налична на пазара в България началото на декември 2017 г. на цени, започващи от 579 лв. лв. без ДДС.

 

* ADS-2200 и ADS-2700W сканират при скорости, 45% по-високи в сравнение с предходните модели ADS-2100e и ADS-2600We.
* Данните са взети от проучване на B2B International, проведено по поръчка на Brother International Europe през 2016 сред 1,957 служители, взимащи решения за покупка на десктоп и/или мобилни скенери в компании с 1-249 души персонал от Великобритания, Франция, Германия, Италия и Испания.

 

 

Спецификация на продуктите

ADS-2200
• 35ppm/70ipm скорост на двустранно цветно сканиране
• Опростено сканиране с едно докосване
• Hi-Speed USB 2.0 връзка
• Автоматичен вход за 50 листа с възможност за обработка на различни медии (подходящ за A4, фотохартия, касови бележки, пластмасови и релефни карти)
• Функции за сканиране към PDF с възможност за търсене, файл, OCR, e-mail и USB флаш драйв
• Резолюция до 1200 x 1200dpi (с интерполация)
• Поддържа PC, macOS, Linux
• Включва софтуер за управление на документи и визитни картички за PC и Mac
• Размери на устройството при сгъната изходяща тава (мм) Ш 299 x Д 145 x В 141

 

ADS-2700W

• 35ppm/70ipm скорост на двустранно цветно сканиране
• Zero-touch (автоматично стартиране на сканирането)
• Мрежова LAN, безжична Wi-Fi и Hi-Speed USB 2.0 връзки
• Автоматичен вход за 50 листа с възможност за обработка на различни медии (подходящ за A4, фотохартия, касови бележки, пластмасови и релефни карти)
• Функции за сканиране към PDF с възможност за търсене, файл, OCR, e-mail сървър, мрежова папка, FTP/SFTP и USB флаш драйв
• Резолюция до 1200 x 1200dpi (с интерполация)
• Поддържа PC, macOS, Linux
• Включва софтуер за управление на документи и визитни картички за PC и Mac
• 7,1 см цветен LCD тъч екран
• Размери на устройството при сгъната изходяща тава (мм) Ш 299 x Д 145 x В 141