Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Лесно създаване на етикети с новата версия на Brother iPrint&Label

2017

28

септ.

Brother - един от водещите производители на устройства за печат на етикети обнови мобилното си приложение iPrint&Label до версия 5.0, която предлага нови възможности за обработка и печат на етикети.

 

Оценяваното високо от потребителите мобилно проложение iPrint&Label работи на мобилни устройства с iOS и Android и позволява безжичен печат към съвместими устройства на Brother, намиращи се в обхвата на използваната Wi-Fi мрежа.

Новата версия 5.0 на приложението предлага следните нови възможности:
• Добавяне на рамки и линии, преместване на обектите чрез влачене, оразмеряване и завъртане с жестове.
• Избор измежду стотици символи от наличната библиотека.
• Добавяне на изображения, снимки и лога.
• Добавяне на баркод, включително в популярните QR и 2D формати.
• Вмъкване на дата и час, които се обновяват автоматично и така се „заверява“ часът на отпечатване. Опция за изчисляване и вмъкване на дата и час от типа „най-добро до“ или „невалидно след“.
• Подобрен, модерен интерфейс, позволяващ достъп до шаблоните в една стъпка.
• Възможност за включване на контактна информация като име, телефонен номер и адрес от мобилното устройство.

 

За максимално удобство етикетите могат да бъдат създавани първоначално на компютър с помощта на софтуера P-touch Editor. Впоследствие те могат безжично да бъдат отпечатани, редактирани и съхранени в мобилното приложение iPrint&Label. Този подход дава максимално гъвкави възможности на екипите, работещи с голям набор от различни устройства.

Възможностите на Brother iPrint&Label включват създаване и печат на отличителни двуцветни етикети в черно и червено с помощта на иновативните модели етикетни принтери QL-810W и QL-820NWB.

Приложението работи също и с моделите PT-P900W и PT-P950NW, които предлагат широк кръг от възможности за маркиране на офиси, магазини, инвентари, медицински обекти и сградни инсталации.

 

В списъка на съвместимите модели попадат още QL-710W, QL-720NW и PT-P750W; принтерът за етикетиране в домашни условия PT-300BT “CUBE”, който се свързва чрез Bluetooth и PT-E550W - специално разработен за електротехници.


Ива Тотева, Мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България, каза: „Във връзка с увеличаването на разнообразието от устройства, на които работят нашите потребители, разработихме новата версия на софтуера ни за безжичен печат. Версия 5.0 на iPrint&Label позволява повече контрол на дизайна и създаване на етикети, които са по-въздействащи.“


Безплатното приложение Brother iPrint&Label* може да бъде свалено от официалните магазини с приложения.

 

 

* Версия 5.0 на Brother iPrint&Label изисква iOS 9 или по-висока, или Android версия 4.4 или следваща.