Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Мониторите Philips на IFA 2017: изживейте по-добрите цветове, извивки и забавления

2017

9

авг.

С наближаването на 57-то издание на търговското изложение IFA, MMD, лицензен партньор на Philips за монитори, се подготвя да демонстрира цял набор от иновации при дисплеите. В изложбената зала 22 посетителите могат да открият разширената линия от извити дисплеи Philips, впечатляващите възможности на технологията High Dynamic Range (HDR), която предлага невиждани досега контраст и цветове, резолюциите на бъдещето с 8K детайли и ново поколение екрани за професионални потребители.


 

Извивки, цветове и забавление

Моделната гама на Philips за 2017-2018 г. ясно демонстрира фокуса върху извития дизайн и изключителното пресъздаване на цветовете. Извитите модели, които ще бъдат демонстрирани на IFA 2017, ще варират в размер от 27 до 49 инча. Те се отличават не само с извивката си, но са снабдени с набор от възможности за осигуряване на забележително цветово преживяване: моделите с технология Ultra Wide-Color, Quantum Dot и HDR ще могат да бъдат видени на щанда.
Една от специалните атракции за посетителите ще бъдат зоните за забавление с множество монитори - 3 x 32-инчови извити монитора Philips с Quantum Dot и Ambiglow функции ще дават възможност на посетителите лично да се потопят в картина от ново измерение.
Друг вълнуващ акцент ще бъдат системите за забавление и многозадачна работа с 43-инчов дисплей с впечатляващ набор от характеристики: 4K резолюция, HDR, Adobe RGB и USB докинг – забележително и всеобхватно домашно забавление.

 

 

Специално за професионалистите и ентусиастите

С по-масовото навлизане на 4K видео, мониторите Philips с по-висока резолюция вече са на хоризонта: очаквайте 8K. Бъдещата 8K UHD резолюция предлага два пъти повече пиксели във височина и широчина от 4K UHD, което прави общо четири пъти повече пиксели на екрана. Посетители ще могат да усетят прецизността на 8K резолюцията от първа ръка: изложен ще бъде 32-инчов 8K дисплей, който се отличава с елегантен „безрамков“ дизайн по всичките си четири страни, помагащ за потапящото зрително преживяване.

 

Други специални продукти, които ще грабнат вниманието на дизайнери, фотографи или CAD проектанти са 31,5-инчовият 4K професионален дисплей с HDR и USB-C докинг, и 31,5-инчовият QHD дисплей с Adobe RGB поддръжка и USB докинг функционалност.