Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Доза новини от партньорския портал на Zyxel

2017

14

юли

 

 

Време е да се борим с киберпрестъпността

Вирусът Ransomware и други злонамерени заплахи не само спъват бизнеса: те излагат на риск данните и достоверността им, също и репутацията на марката. С помощта на подходящите инструменти и техники обаче можете да помогнете на клиентите си да се защитят срещу заплахата от ransomware и да започнат да се борят срещу киберпрестъпността.

 

Клиентите постигат голямо безжично покритие, но какво ще кажете за капацитета?

Zyxel може да помогне на клиентите ви да оптимизират безжичното покритие и капацитет във всяка област чрез аксес пойнти, които могат да бъдат конфигурирани за оптимален режим на работа. По този начин могат да се зададат приоритетните зони в едно офис пространство като например конферентна зала.

 

Получете пълна функционалност при хотспотовете, без да купувате нов хардуер

Клиентите ви имат защитна стена, от която се нуждаят, за да защитят мрежата, но същевременно се нуждаят от допълнителни услуги за оторизация при безжично свързване. А реално нуждаят ли се от тези услуги? Благодарение на гъвкавото лицензиране вашите клиенти могат да добавят хотспот функционалност към Zyxel защитни стени, без да се налага да купуват допълнителни хардуерни предложения, предлагайки нови нива на гъвкавост и контрол на достъпа.

Прочетете повече на Zyxel Partner portal *

* За достъп до партньорския портал Zyxel Partner portal се изисква регистрация.