Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Xerox представя бъдещето на работния процес

2017

3

юли

Xerox анонсира най-мащабното продуктово развитие в историята на корпорацията. Акцентът e върху подобрените функции на новото поколение Xerox устройства, благодарение на които машината се превръща в ключов помощник на работното място. Чрез автоматизиране на ежедневните работни процеси, свързани с печат, копиране, сканиране и съхраняване на документи, 29-те мултифункционални устройства Xerox AltaLink® и Xerox VersaLink®, поддържащи технологията ConnectKey 2017, водят до повишена производителност и намалено време за завършване на рутинните задачи.

 


Приложенията в Xerox® App Gallery, улесняващи работния процес, са над 40. Някои от тях са:
• Xerox® Easy Translator Service, осигуряващо машинен превод на документи на над 40 езика, сред които български, френски, немски, японски и др.
• Приложение, което позволява преобразуването на хартиени документи в дигитален формат (jpg, jpeg, pdf, docx, xlsx и др.).
• Xerox® Print Management and Mobility Service – решение за управление на печат, достъпно от „облака“, което е удобно, сигурно и позволяващо отдалечен печат.


Иновативен за печатните устройства е сензорният екран, който дава възможност на потребителите да използват жестове с пръсти, да плъзгат и докосват дисплея точно както при смартфони и таблети. Заедно с това екранът може да бъде персонализиран, което значи, че най-често използваните приложения могат да бъдат позиционирани в най-горната част, така че да се осигури лесен и бърз достъп. И не на последно място, беше показано как потребителите могат да преглеждат документ на екрана преди да го сканират, отпечатат или изпратят по имейл.


Именно благодарение на интуитивното използване от потребителите, мобилната свързаност, връзката с облака, възможността за персонализация и автоматизацията на рутинните задачи, мултифункционалните устройства от продуктовите линии Xerox AltaLink® и Xerox VersaLink®, базирани на технологията ConnectKey 2017, определят бъдещето на работния процес.