Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Trust анонсира партньорството си с Epsilon eSports

2017

26

юни

Trust Gaming с гордост анонсира колаборацията си с Epsilon eSports. Интернационалната организация eSports има няколко професионални отбора, които се състезават по Counter-Strike: Global Offensive, Call of Duty, Hearthstone, FIFA и H1Z1. Също, това е най-награждаваната организация с множество Европейски титли Call of Duty. Epsilon eSports е превъплъщение на философията на Trust Gaming #buildingchampions и ще вдъхнови много млади геймъри.

 
Epsilon eSports и Trust Gaming ще си сътрудничат в няколко аспекта, Trust Gaming ще осигури на геймърите мишка, подложка и клавиатура и ще се проведат консултации върху това как да се подобри гейминг процеса. Също така, Trust Gaming ще лансира съвместно разработени продукти, брандирани с логото Epsilon, специално за феновете.

 

Trust Gaming и Epsilon вече започнаха да създават фото и видео съдържание за различни изложения и Европейски гейминг събития. Феновете на Epsilon могат да видят любимите си играчи и отборите, участващи в турнирите, имат възможност за среща с тях и дори да играят срещу тях.

 
Trust Gaming и Epsilon се стремят да вдъхновяват, да напътстват и да помагат за изграждането на бъдещи гейминг шампиони. Давайки ценни съвети и трикове и, разбира се, осигурявайки подходяща екипировка за всеки бюджет, Trust и Epsilon са до геймърите по време на всеки етап по пътя им към шампионската титла.