Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Asus B9440UA - най-лекият в света бизнес лаптоп

2017

8

юни

Запознайте се с най-лекия 14-инчов преносим бизнес лаптоп в света – Asus B9440UA. В компанията на B9440UA удобството при работа по време на бизнес пътуванията е гарантирано, а компактният и стилен дизайн се наблюдава във всеки аспект.
Теглото на лаптопа е едва 1.05 кг , а корпусът е от магнезиева сплав. Разполага с 14-ичнов Full HD дисплей, събран в по-малко, 13-инчово шаси, типичен сегмент характерен за новите ултрабуци на Asus. Дисплеят е с Anti-Glare покритие, което елиминира отблясъците и позволява да работите без проблем на открито. Зрителният ъгъл е изключително комфортен - 178 градуса, а фиксаторът на рамката е само 5.4 милиметров.

 

Силно впечатление прави иноваторският дизайн на лаптопа, който позволява максимален комфорт за китките, тялото и врата на потребителя. Уникалната структура действа като специална опора, позволяваща клавиатурата да бъде наклонена под ъгъл от 7 градуса, за да осигури най-удобната позиция за писане.

 

 

 

 

  

Интересен факт е, че устройството отговаря на всички изисквания на военния стандарт MIL-STD-810G, който се пренася от военната техника на САЩ и НАТО към гражданското електронно оборудване. Техниката, която отговаря на този стандарт показва, че в нея липсват всякакви подводни експлоатационни камъни. Моделът преминава успешно редица вътрешни тестове: при падания, износване на пантите, натиск върху панела износване на клавиатурата, устойчивост при разливания на течност, електромагнитни смущения и др., при които се справя повече от задоволително.

 

Asus B9440 е снабден с най-новото поколение процесор Intel Core i7-7500U с тактова честота до 3.5GHz. Обемът на оперативната памет LPDDR3 e 16 GB, а капацитетът на твърдо лентовото устройство за съхранение – e 512 GB PCIEX. Притежава модули за безжична връзка Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac и Bluetooth 4.1, два порта USB 3.0 Type C. Звукът се обработва от стерео говорители Harman Kardon. Батерията е с капацитет 48 Wh, която осигурява до 10 часа автономна работа. Устройството е снабдено с Windows 10 Pro и 36 месеца международна гаранция.

 

Повече информация можете да откриете ТУК.