Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Новата филoсофия на Canon беше представена в цяла Европа

2017

8

юни

 Canon стартира паневропейска кампания Live for the story – новата философия на марката е насочена към по-младата аудитория, като цели да промени разбирането и отношението към продуктите на бранда като ги позиционира като инструменти за създаване и преживяване на моментите от живота.


Изцяло интегрираната комуникационна кампания, която стартира в 19 европейски страни, включително и България, цели да репозиционира Canon чрез новото послание Live for the story и да насърчава хората да съзират специалните спомени във всички моменти от живота си, независимо къде се намират или какво правят.


Лий Бонифас, старши директор на Canon - Consumer Marketing, пояснява: Live for the story е нашият подход, разработен, за да промени напълно начина, по който хората гледат на Canon. Тази промяна утвърждава категорично Canon като марка за разказване на истории, като гарантира, че всеки краен резултат от цялостната ни екосистема и продуктово портфолио ще помогне на потребителите да разказват своите истории.“


Новата философия на марката Canon отразява смисъла на това защо хората създават визуално съдържание – защото разказват и споделят истории и емоции. Преживяването е най-ценната валута, която притежаваме, така че Canon ще насърчава хората да изживяват всеки момент напълно, без значение дали им се струва незначителен или обикновен.
Актрисата, продуцент, музикант и известен разказвач Зои Кравиц като глобалният посланик на Canon: „Лятото е време на спонтанност и живот за момента. Ние желаем да насърчим хората да изживяват пълноценно всяка секунда, защото тогава се раждат най-добрите истории.“ И за да ви вдъхнови във вашия разказ, артистичната Зои предлага на „изследователите“ на Canon своята лична Canon лятна “история”, която отразява спонтанността на нейните любими лета в Ню Йорк. Филмът с историята на Зои може да откриете на http://www.canon.bg/live-for-the-story 

 


Дончо Нешев, директор маркетинг Canon България допълва: „Всяка снимка има своята история и е ценна за създателя й, независимо дали е създадена от професионалист или не. Ние знаем това и с новата насока на компанията ни целим да вдъхновим хората да разказват и споделят повече истории. В България, Canon ще представи новата философия на бранда чрез специална кампания, за която в най-скоро време ще обявим подробности, така че следете ни и очаквайте повече информация.“
„Да запазиш своята адекватност в един променлив и непрестанно развиващ се сектор, е вълнуващо и е нещо, което ние ще използваме, за да можем да достигнем до по-млада публика“, казва г-н Бонифас. „В Canon предлагаме много повече от фотография – ние отпечатваме спомени, запазваме спомени и помагаме да създадем спомени с приложения като Lifecake“.
„Преживяванията са важни и ние се фокусираме върху тях. „Live for the story“ е разработена, за да вдъхнови хората да правят точно това като с всеки елемент от репозиционирането на Canon ние насърчаваме хората да бъдат готови да заснемат историите, които създават всеки ден“.

 

 

 

За Canon Европа
Canon Европа е регионалното EMEA подразделение на Canon Inc., глобален доставчик на технологии и услуги за работа с изображения и една от най-известните и обичани марки. Canon Европа извършва дейност в 120 страни и има 19 000 служители в региона и допринася за около 1/3 от приходите на Canon.
Основана през 1937 г., Canon e водеща марка при работата с изображения през изминалите 80 години и е отдадена да помага на хората непрекъснато да преоткриват какво е възможно да постигнат чрез изображенията. От фотоапарати до професионални принтери, от бизнес консултиране до технологии за здравеопазването, Canon обогатява живота на хора и бизнес организации чрез иновации при работа с изображения.
Canon допринася за позитивната сила на технологиите и услугите за изображения. Чрез своя принос към околната среда и обществото на нашите служители и продукти, ние демонстрираме нашата отдаденост към философията ни Kyosei: живот и съвместна работа за общото благо.