Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп стартира дистрибуцията на продукти за видеонаблюдение HiWatch

2017

30

май

София, май 2017 г. Българският ИТ дистрибутор – Поликомп – подписа договор за ексклузивна дистрибуция на продуктите за видеонаблюдение с марка HiWatch.

HiWatch са решения за малкия и среден бизнес с разработки, покриващи различни вертикални пазари: търговия с хранителни стоки, хотели, средни промишлени и производствени предприятия, образователни учреждения, жилищни сгради и райони, бензиностанции – и това е само малка част от целия списък с приложения.

Предимствата на марката са висока икономичност, простота на използване, лесно модернизиране, пълно съответствие с изискванията и нормите за безопасност. Това е не просто набор от устройства, а център на една система за наблюдение. Качеството на крайния продукт се гарантира от висококачествените вложени компоненти, автоматизацията на производствените процеси и многостепенната система на тест и контрол.

С подписването на договора за дистрибуция, Поликомп допълва набора си от марки в областта на видеонаблюдението. „Стремежът ни е да предоставим на клиентите продуктова и консултантска подкрепа във всеки един аспект от тяхната работа“ - каза Надежда Генова - Директор на Поликомп. „Благодарение на новото партньорство ще можем да бъдем по-гъвкави и да предложим завършени решения при проекти от различни мащаби.”

Портфолиото на HiWatch включва широка гама продукти на достъпна цена – от традиционни аналогови системи до най-съвременни IP разработки. Всички устройства лесно се синхронизират и обединяват за създаване на системи за видеонаблюдение, оптимизирани за конкретните потребности на клиента.

Продуктите на HiWatch вече са на склад в Поликомп.