Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Улови необикновеното с новия безогледален фотоапарат на Canon – EOS М6

2017

21

февр.

Canon представи най-новия модел в семейството EOS M - фотоапаратът EOS M6, който e най-новият безогледален модел, съчетаващ всички характеристики от най-висок клас на Canon в компактен корпус.В новия фотоапарат е внедрена най-съвременната фотографска технология, включително 24.2-мегапикселов APS-C сензор, Dual Pixel CMOS AF и най-новият процесор DIGIC 7, като моделът предлага скорост на заснемане и качество като при DSLR, но в компактен корпус, който всеки може да вземе навсякъде със себе си. Новият фотоапарат на Canon е създаден да насърчава изразяването на креативността. Подвижния сензорен LCD екран на EOS М6 дава възможности да бъдат уловени снимки от необикновени ъгли, а бързия старт на апарата позволява да снимате веднага щом го включите.

Сила и красота в ръката Ви


Уловете ярките и наситени цветове на летните дни или късните зимни вечери с помощта на DIGIC 7 от Canon, който предлага подобрен капацитет на обработка, за да направи снимките още по-наситени и детайлни, независимо от осветлението. В комбинация с 24.2 MP CMOS сензор и Dual Pixel CMOS автофокус, DSLR качеството и бързината са възможни да бъдат постигнати всеки път, когато снимате. За онези спонтанни моменти, които не можете да контролирате - от заснемане на изпълнители на улицата до изключително интензивни движения, EOS M6 последователно заснема с 7 кадъра в секунда или с до 9 кадъра в секунда при фиксиран автофокус. Така нито един момент не е пропуснат. Вградената 5 осна видео стабилизация прави възможно заснемането на идеално гладко Full HD 60p видео, което остава стабилно, дори и да сте в движение. Заснемането на видео е допълнително стабилизирано от специалния Dynamic IS обектив EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM.

 

Емблематичен EOS дизайн и управление


Използвайки класическия дизайн на EOS моделите на Canon, EOS M6 е с перфектен размер, за да се включи във всяко едно приключение, и е готов да улови уникалните арт моменти, които търсите. Интуитивният, с голям ъгъл на накланяне LCD сензорен екран, с възможност за управление на функциите, позволяват пълен контрол на камерата само с докосването на един пръст. По този начин лесно използвате своя нов фотоапарат.

 

Свързаност и споделяне


Чрез интегрираните функции за Wi-Fi и NFC свързаност в новия модел EOS M6, можете да споделяте вашите снимки със света бързо и лесно. Непрекъснатата връзка между EOS M6 и вашия смартфон може да се поддържа чрез Bluetooth® свързаността*, което ви дава възможност да разгледате своите снимки, без да изваждате фотоапарата от чантата си. Можете също да използвате Bluetooth®, за да заснемате от дистанция селфи с вашите приятели или да направите снимка сред природата от различни местоположения без да пречите на дивите животни.
* Bluetooth® технология, пестяща енергията на батерията. Bluetooth® е запазена марка на Bluetooth SIG, Inc. и използването му от Canon Inc е съгласно предотстъпен лиценз.


Изцяло нов визьор


Днес е и премиерата на новия електронен, компактен и лек външен визьор - EVF-DC2, който е съвместим, както с всички EOS M фотоапарати (EOS M6 включително), така и с избрани модели от серията PowerShot. Новият визьор тип 0.39 включва дисплей с резолюция 2.36 милиона точки, който разкрива всеки детайл подробно, а 100% покритието позволява да се улови в един кадър всичко, което окото вижда през визьора. Електронният визьор EVF-DC2 улавя движение в реално време със скорост на обновяване до 120 кадъра в секунда и прави значително по-лесна смяната между снимане с екран или визьор - само с едно вдигане на фотоапарата към лицето. Теглото на новия визьор е само 29 г. и той е изключително леко допълнение към фотографското оборудване за новия EOS M6.

 

Основни предимства на EOS M6:
• Фокус върху качеството и компактни размери
• Отлична работа, точно когато ви е необходимо
• Нови нива на креативност при заснемане
• Перфектна комбинация между компактен размер и DSLR възможности
• Споделяйте своите снимки със света – безжично.

 

Основни характеристики на електронен визьор EVF-DC2:
• Композирай уверено
• Различен начин на работа
• Олекотен дизайн, който позволява да го вземете навсякъде с вас

 



###

 

За Canon Europe
Canon Europe е част от Canon Inc., която е представена в 116 държави и има 18 000 служители в Европа, Средния изток и Африка.
Основана през 1937 г. с цел да създаде най-добрия фотоапарат, неуморимата страст на Canon към силата на образа позволи създаването на технологии в много области и установи компанията като световен лидер при решенията за образи за крайни и бизнес клиенти. Решенията на Canon включват продукти от дигитални компактни и SLR фотоапарати, през професионални лещи и рентгенови апарати до мултифункционални и професионални принтери, всички те подкрепени от голям избор от качествени услуги.
Canon инвестира значително в R&D за да може да създава иновативни продукти и услуги, които да удовлетворят креативните аспирации на клиентите й. От фотографи аматьори до компании за професионални печатни услуги, Canon позволява на всеки клиент да реализира своята страст към образите.
Корпоративната философия на Canon е Kyosei – „да живеем и работим заедно за общото благо“.
Повече информация за Canon Европа може да откриете на: www.canon-europe.com