Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Transcend DrivePro 50 спечели наградата Good Design Award 2016

2017

6

февр.

"На пазара има много видове камери за коли, но DP50 е уникална. Няма LCD дисплей, поради което е лека и на ниска цена. Достъпът до записаните данни може да бъде безжичен чрез мобилни устройства. Също, има основни характеристики “3 MP”, “ƒ/1.8”, “130° широкообхватен ъгъл”, и т.н., така че в бъдеще именно това може да бъде преобладаващото." – коментира журито.

 


За Good Design Award 
Good Design Award е една от най-престижните награди връчвани за дизайн с повече от 4000 кандидатствaли от целия свят през изминалата година. Transcend избра своите най-иновативни продукти, за да се състезават за наградата.

 

Лека и компактна
По-рано през 2016, Transcend беше награден отново за иновативност и опростеност на камерата за кола DrivePro 50. Това, което впечатли журито бе компактният размер, голямата F / 1.8 апертура, записваща всички подробности за събитието, 130° широкообхватен зрителен ъгъл и Full HD сензор за изображения за чиста и гладка картина при видеозапис 1080p (30fps).

 

Възпроизвеждане на кадри в реално време
Друг важен фактор, за спечелването на тази награда е концепцията за контролиране на видео рекордера чрез смартфони или таблети. Потребителите могат безжично да имат достъп до DrivePro 50, с вградената му Wi-Fi връзка. Могат да гледат излъчвания в реално време, да възпроизвеждат или свалят предишни излъчвания и също да правят настройки.