Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Висока защита с новото непрекъсваемо устройство Eaton 9PX 1000W/1500W

2016

29

дек.

Eaton разширява гамата си от UPS за резервно захранване при работа с rack сървъри, дата сториджи, сториджни системи, VoIP и мрежово оборудване с 9PX 1000-1500W. Серията Eaton 9PX UPS ви помага да защитите всичките си критични приложения, като същевременно намаля енергийното потребление и разходите.

 

 

 

Новото непрекъсваемо токозахранващо устройство Eaton 9PX осигурява висока защита за малки и средни центрове за данни, ИТ помещения и инфраструктура. С Eaton 9PX 1000-1500W получавате 11% повече мощност спрямо конкуренцията - което означава, че 9PX UPS може да поддържа повече сървъри. Заедно с това разгръщате ефективността си – това е UPS-а с най-висок показател в сегмента от 94% при работа онлайн, което означава по-ниски разходи. Извършвайте мониторинг и управление от виртуален панел и иницииране на политика за възстановяване на данни при случаи с аларми на UPS. Поддържане непрекъснатостта на бизнес процесите.

 

 • 9PX е първият UPS в своя клас, който предоставя Unity power фактор (VA=W).
• Серията 9PX предоставя най-високо ниво на ефективност при намаляване на разходите за енергия и охлаждане.
• Топология за двойно преобразуване. Eaton 9РХ постоянно следи параметрите на захранването и регулира напрежението и честотата.
• Съвместим с виртуални среди (VMware, Hyper-V, Citrix Xen, Redhat).
• Графичният LCD дисплей ви показва информация, свързана със състоянието на UPS и измервания на един екран.
• 9PX може да следи енергийната консумация чак до управляемите изходни групи.