Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Високопроизводителни монитори от Philips завладяват пазара в началото на 2017 година

2016

29

дек.

Най-тънкият монитор на пазара

 

Мониторите от най-новата серия C7 са с най-тънките до момента екрани на Philips, а също и на пазара. Линията C 245C7QJSB/00 предлага ултра тънък дизайн с 24-инчов дисплей и Full HD, позволявайки ни да уловим всеки детайл. Въпреки дълбочината само от 5.2mm, този модел показва 90% от гамата NTSC, осигурява широк зрителен ъгъл и предлага технология Flicker-free, която не уморява очите дори след часове гледане. Дисплеят, който е безрамков от три страни, също максимизира зрителният ъгъл за удобство при гледане. Когато няколко монитора са наредени един до друг се предлага широкообхватна зона на излъчване – предимство, от което могат да се възползват бизнес приложенията като напр. финансови таблици. Очаквайте скоро наличен 245C7QJSB/00.

 

Нови серии при бизнес мониторите: S7, B7 & P7

 

През декември, именно когато продажбите се повишават, впечатляващите монитори Philips от бизнес сериите S7, B7 и P7 са вече налични. Бизнес мониторите поставят нови стандарти на пазара, предлагайки последната технология и модерен дизайн от висок клас в комбинация с атрактивна цена. Мониторите отговарят на най-високите стандарти за ергономичност и устойчивост и са перфектни за един професионален потребител.

 

 

 

Philips 258B6QUEB с рейтинг 5 от 5 звезди

 

За разлика от стандартните прегледи на повечето автори, които се фокусират главно върху свойствата на дисплея, Tanguy Andrillon от компанията Les Numériques посочи докинг станцията на 258BQUEB като отличителна характеристика. За цялостен резултат той зададе най-високия възможен от 5 звезди. Andrillon обобщи: “ Philips Brilliance 258B6QUEB е изключителен монитор, който впечатлява с качествена докинг станция USB-C. В ценовата категория на монитора именно тази характеристика ще бъде водеща за покупката. Това е перфектната комбинация за преносим компютър с USB-C порт.”