Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Canon представя новия 4-в-1 принтер с презареждащи се патрони: PIXMA G4400

2016

8

дек.

Перфектен за малък бизнес или домашен офис, принтерът е последният от серията Genuine Continuous Ink Supply System (CISS) на Canon, използвайки патрони, които могат да се пълнят отново за принтиране на голям обем от документи, което значително намалява разходите ви за мастило. С печат до 7 000 страници от набора при цветните патрони или до 6 000 страници* от черния патрон, новият принтер предлага изключително ниска цена за страница. Освен че оптимизира разходите, принтираните файлове са с изключително високо качество, черното пигментно мастило прави тескта отчетлив, а цветните патрони осигуряват много и разнообразни тонове при документи и фотографии.

За копиране, факс и сканиране в мащаб, PIXMA G4400 поддържа автоматично подаващо устройство, което ви позволява бързо и лесно да копирате и сканирате големи документи.  
 

Качествено принтиране, пестене на разходи и време
PIXMA G4400 използва Canon FINE технология за висококачествен печат на всяка една страница, както и технология, която спира проникващия в тръбите за мастилото въздух, подсигурявайки надеждност и стабилност при печат в големи обеми. Двигателят за печат предлага плавно преливане на тоновете и фини детайли, идеални за сложни документи като графичен дизайн или красиви фотографии, включително 4x6” изображения без полета и квадратни изображения 5x5”.

За бързото и лесно използване, дизайнът на патроните ви позволява бързо да видите нивата на мастилото, а допълването става бързо и безпроблемно. PIXMA G4400 включва LCD дисплей, който предлага насоки за инсталиране, свързване и потвърждение, че мастилото ви е заредено коректно.

Свобода при свързване
За лесно, безжично принтиране PIXMA G4400 има Wi-Fi връзка и поддържа Apple Airprint™, Mopria за Android™, Windows 10 Mobile™ и също безплатното приложение Canon PRINT за iOS и Android. За да вземете работата си с вас, принтера също ви позволява да изпратите сканиран файл директно от съответното свързано устройство. Когато не сте в офиса или далеч от вкъщи, принтирането чрез облак е решение - приложението Canon PRINT ви позволява да изпращате документи и снимки, където и да се намирате и дистанционно да принтирате от популярните услуги като Instagram™, Google Drive™, Facebook™, Dropbox™ и др.

 

Креативността става лесна
PIXMA G4400 е съвместим с Easy-PhotoPrint+ от Canon. Достъпен от таблети или уеб браузър, софтуерния достъп до вашите снимки и възможността за корекции преди принтирането ви позволяват печат на креативни проекти като поздравителни картички или календари. Новият принтер идва и със софтуера My Image Garden на Canon, помагайки ви лесно да организирате вашите снимки. Също можете да имате достъп до Creative Park, който е оптимизиран за използване и от компютри и от смарт устройства, и ви помага да принтирате разнообразни и висококачествени творби.


Главни характеристики:
• 4 в 1 мултифункционален принтер с 20 листа ADF
• Принтиране на ниска цена. Цветно: 7 000 страници. Черно: 6 000 страници1
• Принтиране чрез Wi-Fi & облачни услуги от вашите смарт устройства
• 10x15 cm (4x6”) снимки без полета за около 60 секунди
• Черно пигментно мастило за текст и багрилни цветни мастила за ярки снимки
• LCD дисплей за бързо и лесно опериране

 

*Наборът от страници е прогнозна стойност на базата на индивидуален тест метод, използвайки ISO/IEC 24712 графика и симулация за непрекъснат печат с презареждащите се патрони с мастило след първоначалната инсталация. Страниците не трябва да се комбинират (напр. цветно с черно).