Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Transcend – новите продукти за мобилни решения

2016

3

ноем.

Свободната памет на вашия iPhone или iPad свършва? Налага ви се да прегледате или качите съдържанието от карта памет на iOS устройство? Нужен ви е видеозапис от автомобила ви за доказателства при инцидент? Transcend ви дава отговор чрез представянето на три нови устройства.

JetDrive™ Go 300

Виждали ли сте съобщението "Cannot Take Photos", при което не ви достига памет и не се позволява заснемане на видеоклип или снимка? Улавяйте прекрасните моменти без да се тревожите дали ще имате свободна памет с JetDrive™ Go 300. Флаш устройството разширява паметта на вашия iPhone, iPad или iPod до 128GB. С приложението JetDrive™ Go вие можете бързо и лесно да прехвърляте, архивирате или управлявате снимки и видеоклипове между JetDrive™ Go 300 и iOS устройствата ви. Архивирайте също и вашите контакти, съхранените от вас снимки в облака и социалните медии.

JetDrive™ Go 300 е също и решение за споделяне на файлове с приятели, когато нямате Wi-Fi връзка, както и за трансфери между различни по вид устройства. Преместете файлове, включително и документи, на флаш устройството, а приятелите ви ще могат да го включат към лаптопа или таблета си и по този начин да копират големи файлове без да са свързани към Интернет.

Създадено и за бизнес потребители, устройството поддържа различни файлови формати, включително Microsoft Office, Apple iWork и Adobe PDF. 

JetDrive™ Go 300 има освен порт за Mac устройства, също и стандартен USB 3.1 порт в другия си край за трансфери на файлове между iOS устройства, лаптопи и компютри.
Трансферирайте със скорост от 140 MB/s дори и HD филми.

Smart Reader RDA2

Четецът на карти памет Smart Reader RDA2 е с конектор за iOS устройства и може да се свърже с iPhone, iPad и iPod. С RDA2 под ръка любители и професионални фотографи могат да качват или споделят снимки и видеоклипове с висока скорост директно към социалните мрежи.

Smart Reader RDA2 има два слота за SD и microSD карти, предлагайки нова алтернатива за разширение на паметта на вашето iOS устройство.


Чрез приложението Smart Reader кръгът от възможни действия се разширява значително като например преформатиране, архивиране, криптиране и компресиране на файлове, директно запаметяване за звукозаписи на картата памет, достъп до облак паметта и показване на скрити папки и файлове.

 

 

DrivePro™ 50

 

DrivePro 50 - това е най-компактната камера за автомобил на Transcend до момента. Характеризира се с високо качество на картината дори и при слаба светлина, излъчване на живо към iOS и Android устройства, компактен дизайн, а към пакета е включена и карта памет.

С широката бленда и висококачествени оптични лещи на камерата, DrivePro може автоматично да се приспособи към различните условия на светлината и денем, и нощем, за да улови всички детайли при инцидент, включително регистрационните номера. Камерата е с широкообхватен ъгъл на заснемане от 130° и Full HD сензор за чисти записи (1080P/ 30fps).

Благодарение на безплатното приложение DrivePro New се осигурява безжична връзка, позволяваща ви да променяте настройките, гледате на живо, на запис или да сваляте видеозаписите на вашите iOS или Android устройства. Това означава лесен достъп до видео доказателства за инциденти. В случай на сблъсък, вграденият сензор (g-sensor) ще установи удара и незабавно ще задейства спешен режим на записване. Това предотвратява изтриването на записа, направен преди критичния момент.