Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПОЛИКОМП И HUAWEI АНОНСИРАТ ПАРТНЬОРСТВОТО СИ

2016

8

септ.

 София, август 2016 г.  В началото на есенния бизнес сезон Поликомп и Huawei анонсираха своето партньорство. Най-големият дистрибутор на ИТ продукти в страната ще предлага чрез своите дилъри пълната гама смартфони, таблети и аксесоари на водещия производител.

 

 

Когато хората мечтаят за невъзможното, мечтата ги кара да се стремят към него и така постигат целите си. Тази визия за развитие води Huawei през годините и превръща компанията в една от най-динамичните и иновативни марки в глобален мащаб. Huawei надминават очакванията на потребителите по основните показатели, по които оценяваме „умните“ си устройства днес: cофтуер, хардуер и камера. Същото се отнася и за дизайна и работата на телефоните и таблетите, които отговарят на потребителските нужди и предпочитания за модерно и стилно мобилно изживяване. Huawei превръща мечтите в реалност.

 

„Радваме се, че започваме да работим с една от най-бързо развиващите се технологични компании. Новите договорни отношения с Huawei ще ни помогнат да достигнем до още по-голям брой потребители и корпоративни клиенти. Продуктите на марката се приемат отлично от българския пазар заради авангардния си дизайн и иновативни функции“, сподели Надежда Генова, Директор на Поликомп.

 

„Щастливи сме, че започваме съвместна работа с най-големия доставчик на ИТ продукти в страната. С Поликомп партньорската ни мрежа продължава да се разраства като част от дългосрочния ангажимент на Huawei към българския пазар и желанието да предоставяме иновативни продукти, които съчетават технология, качество и ненадминат дизайн на конкурентни цени“, сподели Джеферсън Жанг, директор отдел „Потребителски устройства”, България и Македония, в Huawei.

 

Хитовите модели смартфони и аксесоари към тях вече са на склад в Поликомп и могат да бъдат поръчвани чрез дилърската мрежа на дистрибутора. Повече за моделите на Huawei и най-актуалните кампании можете да намерите на www.polycomp.bg.

 

За Huawei Consumer Business Group
С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Русия, Индия и Китай, услугите и продуктите на Huawei се разпростират в повече от 170 държави, обслужвайки повече от една трета от световното население. Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства, домашни устройства и облачни услуги. Глобалната мрежа на Huawei се гради на 20 години опит в телеком индустрията и е посветена на това да предоставя последните технологични развития на потребителите по света.