Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Samsung представи ново поколение смартфони и аксесоари

2016

25

март

Смартфоните са създадени за съвременния начин на живот и поставят нов стандарт в индустрията със своя рафиниран дизайн, по-добра камера, отлични софтуерни функции и безпрецедентна свързаност към останалите продукти, услуги и преживявания, които предлага серията Galaxy.

Новата, по-удобна визия на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge съчетава елегантен дизайн с функционалност, предлагащи безпроблемно мобилно преживяване.


По-добра камера: снимки с високо качество без значение от мястото и наличната светлина

Galaxy S7 и Galaxy S7 edge са първите смартфони, използващи Dual Pixel камера, която прави по-ярки и точни снимки дори и при слаба светлина. Камерата има по-бърза скорост на затвора и по-точен автофокус дори при слаба светлина благодарение на революционната технология Dual Pixel, по-широката апертура на лещите и по-големите пиксели. Новият режим Motion Panorama позволява заснемането на движещи се обекти при правенето на панорамни снимки, което осигурява на потребителите поглъщащо визуално преживяване.


Рафиниран дизайн и функции

5,1-инчовият Galaxy S7 и 5,5-инчовият Galaxy S7 edge са излети от 3D стъкло и метал, което осигурява стилен дизайн, надеждност и ергономични извивки за по-удобна работа с една ръка. Те поддържат функцията Always-On Display, която осигурява на потребителите опростено преживяване без да им се налага да включват екрана и да се тревожат, че ще пропуснат важно съобщение или разговор.

Galaxy S7 и Galaxy S7 edge предлагат по-широка употреба - и двата модела имат защита от намокряне и проникване на прах IP68. Edge UX, подобреното „edge” преживяване на Galaxy S7 edge, осигурява удобство и по-висока ефективност, правейки възможно създаването на икони за бърз достъп като ел. поща, „Селфи“ режим, режим „Панорама“ или други приложения на трети страни.

Подобрена производителност: от зареждане на батерията до гейминг
Galaxy S7 и Galaxy S7 edge предлагат бързо зареждане, когато са включени към електрическата мрежа с кабел, но едновременно с това притежават технология за безжично зареждане. Освен това, моделът разполага с хибриден слот за SIM карта, който позволява на потребителите да използват MicroSD карта с капацитет до 200 GB.

Мощният процесор и батерията с голям капацитет осигуряват повече време за игра, а вътрешната система за охлаждане предпазва смартфона от прегряване. Новото приложение Game Launcher позволява на потребителите да управляват консумацията на енергия и да сведат до минимум броя на известията, които получават. Потребителите могат и да записват своето гейминг преживяване или да споделят екрана си със своите приятели по време на игра. Приложно-програмният интерфейс Vulkan на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge позволява на потребителите да играят игри с високи изисквания по отношение на графиката при ниска консумация на енергия.

Преживяването Galaxy
Samsung Gear VR предоставят напълно нов начин на изживяване и възприемане на мобилното съдържание. Просто поставяте Gear VR и се пренасяте моментално в друго измерение. Super AMOLED дисплеят с голямо зрително поле, прецизно следене на главата и минимално закъснение пренася реалността във виртуалното пространство. Gear VR работи безпроблемно със смартфоните Galaxy. Всичко, което трябва да направите, е да плъзнете вътре телефона си и сте свободни да се гмурнете в света и дори по-далече. Удобните слушалки са задължителни, за да се изкачите на нови нива. Ето защо Gear VR е с по-широк интерфейс и вече е с 19% по-лек в сравнение с предходния модел. А по-големият тъчпад ви осигурява лесно и прецизно управление.


Samsung Gear 360 e 15 MP камера за виртуална реалност, която позволява на потребителите лесно да създават, гледат и споделят любимите си преживявания чрез видео и снимки. Gear 360 е създадена за пътувания, семейни събирания и всички дейности, които предлагат запомнящо се визуално преживяване. Новата камера използва най-доброто от Samsung Galaxy, така че потребителите могат да се превърнат в създатели на свое собствено 360-градусово съдържание, на което впоследствие да се наслаждават чрез Gear VR.