Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

LG V10 - Смартфон за разказвачи

2016

10

март

LG V10 притежава много от предимствата на LG G4, но на външен вид е много по-различен. Смартфонът е по-голям, по-стабилен и предлага допълнителна мощност. Към това производителят е добавил още един допълнителен екран и две предни камери. Смартфонът впечатлява с уникален дизайн, който комбинира неръждаема стомана и силикон.

Втори екран
Според статистика, потребителите отключват телефона си около 110 пъти на ден. Това е ненужна консумация. Вторият екран е разположен в горната част на дисплея и е с резолюция от 1040х160 пиксела. Получавате нoтификации на него, без да прекъсвате игрите си или видеото, което гледате на цял екран. LG V10 ви държи информирани с постоянно включения втори екран и ви позволява мултитаскинг. Работите с 5 основни задачи, като добавяте често ползвани приложения или любими контакти на втория екран и ги прехвърляте на основния, когато е необходимо.

32 bit Hi-Fi DAC: невероятен саунд
LG V10 е първият смартфон, който използва технологията Qualcomm Technologies TruSignal™, която усилва сигнала на вътрешната антена. Тя е създадена за да оптимизира силата на сигнала през цялото време - по-малко разпаднали се разговори, по-бърз трансфер на информация и по-добър обхват.

Устойчивост
LG V10 е с повишена издръжливост и устойчивост при удар от изпускане благодарение на специалната комбинация от неръждаема стомана и еластичния силикон Dura Skin, който ефективно абсорбира всички външни фактори, които могат да нанесат щети. Също така, Dura Skin покритието е 2 пъти по-устойчиво на надрасквания от пластмасов капак и 10 пъти - от алуминиев. Външният корпус е изработен от неръждаема стомана - 1.6 пъти по-устойчив на надрасквания и 2 пъти по-устойчив на ефект от огъване, в сравнение с алуминиев корпус.

Две предни камери
Не е необходимо повече да носите със себе си неудобни селфи пръчки, за да постигнете широк ъгъл или да се съберете всички на снимката. LG V10 е оборудван с две предни камери за стандартни и широкоъгълни снимки, между които да избирате според нуждите ви. Едно натискане променя настройките - камерата с 80° стандартен режим е оптимална за стандартно селфи, а 120°-та камера с широкоъгълен режим е полезна, когато правите селфита на група хора или имате широк пейзаж зад гърба си.

Full HD камера
Снимането без размазване докато се движите вече е реалност! С LG V10, камерата снима ясни, не размазани снимки дори когато сте в движение. Със сензорната технология и Steady Record снимате, до като телефонът проследява движенията и изрязва ненужните части от картината, за да е по-стабилно видеото. Можете да запазите спомените си в кратко 15 секундно видео, или да компресирате Full HD клип в 15 секунден филм. Комбинирайте серия от събития в различен интервал от време в един събирателен филм. LG V10 е оборудван с 3 микрофона, които динамично се сменят от един на друг, за да запишат звук от различни посоки – отпред, отстрани или наоколо.