Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПОЛИКОМП Е ДИСТРИБУТОР НА ДРЕБНА БЯЛА ТЕХНИКА

2016

15

февр.

Поликомп се радва да съобщи, че подписа договор за дистрибуция на дребна бяла техника с френската компания Groupe SEB, по силата на който ще предлага чрез своята дилърска мрежа в България продукти от марките Tefal, Rowenta и Krups. Продуктовото портфолио на Поликомп ще включва прахосмукачки, микровълнови печки, кафемашини, уреди за готвене, домакински съдове и уреди за тяло и красота.

"От 2013 година насам Поликомп навлиза постепенно на пазара с бяла техника. Благодарение на това партньорство ще имаме възможността да разгърнем потенциала си в тази насока и да разширим пазарния си дял" - заяви по този повод Надежда Генова, директор на Поликомп ЕООД.

В допълнение, фирмата цели да разшири продуктовата си гама в областта на бялата техника и да повиши броя на дилърите и обема на продажбите си. Поликомп е дългогодишен лидер сред дистрибуторите на ИТ решения и битова техника. Основният фокус на фирмата винаги е бил да развива дългосрочни връзки с дилърите и партньорите си, като им предоставя проверени и качествени решения и продукти.

Groupe SEB
Groupe SEB e световен лидер в кухненските съдове за готвене и малките домакински електроуреди с глобални продажби от 4,770 млн евро за 2015 г и над 25 хил служители по целия свят. Компанията развива дейността си в близо 150 държави, представяйки уникално портфолио от най- високо признати марки на българския пазар -Tefal, Rowenta, Krups и много други, познати на международната сцена, сред които Lagostina, Calor, All-Clad, Supor. Всяка секунда шест продукта на Groupe SEB биват продавани по света. Kато от самото си създаване компанията се стреми към иновации и завладяване на нови територии чрез създаване на качествени и уникални продукти и решения, с които цели да прави живота на своите клиенти по-лесен и приятен всеки ден. Ключова роля в представянето на компанията играят партньорите и потребителите, с които тя изгражда доверени отношения през годините. За повече информация за Groupe SEB - www.groupeseb.com.

Tefal
В продължение на 60 години френската марка Tefal предлага на своите клиенти иновативни решения за по-здравословно и балансирано готвене, което гарантира отлични вкусни резултати. От кухненски съдове до малки електроуреди за готвене и напитки, уреди за гладене и персонални везни, Tefal предлага интересни нововъведения, които правят живота ни по-лесен. Повече информация за марката и продуктите може да откриете на www.tefal.bg.


Rowenta
Rowenta е бранд, създаден преди повече от 90 години в Германия, който непрекъснато се стреми да бъде ефективен помощник в ежедневните грижи за добрия външен вид и самочувствие на своите потребители и техните домове чрез ценни съвети и практични предложения за постигане на професионални резултати. Rowenta е водещ производител на широко портфолио от лесни за употреба продукти, комбиниращи ненадмината технологична производителност и изискан дизайн - парни ютии, парогенератори, прахосмукачки, продукти с грижа за косата и тялото – сешоари, маши, преси, епилатори, тримери и др. За повече информация за Rowenta - www.rowenta.bg

KRUPS
KRUPS е една от международните марки на Groupe SEB, основана в Германия през 1846 г. , която е световен лидер в производството на продукти с изящен дизайн и ненадминато качество. В България брандът е представен основно с широка гама от кафемашини, кафеавтомати и глобалната концепция кафесистеми Dolce Gusto в партньоство с Nestle.
Мисията на KRUPS е да задоволи дори и най-взискателните ценители на кафето и кафе напитките в стремежа си за изключителни резултати. За повече информация за KRUPS – www.krups.com.