Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Gartner позиционира Lexmark сред лидерите в управляемите печатни услуги и управление на съдържанието

2016

25

ян.

Lexmark International, Inc., международен лидер в сферата на технологиите, оповести, че за пета поредна година е позициониран сред лидерите в доклада „Магически квадрант на управляемите печатни услуги и управление на съдържанието“ от водещия анализатор Gartner, Inc.

Gartner определя управление на съдържанието на документите (MCS) като "цялостно решение, което рационализира и оптимизира бизнес комуникациите вътре в самата организация, чрез предоставяне на консултантска помощ за клиентите, софтуер и внедряване. В ранните етапи от узряването на бизнеса, това е тясно свързано с управлението на печатните услуги и фокусиране към вътрешната комуникацията в организациите."

Според Gartner, "Лидерите предоставят управляеми печатни услуги (MPS) и услуги за управление на съдържанието (MCS) на широк спектър от потребители, включващ най-големите и географски разпръснати организации, демонстрирайки истински глобален обхват. Освен че трябва да притежават умения при доставянето на съвременните MPS и MCS, те трябва да имат разбирането, инициативата и ресурсите за да подготвят бъдещите MPS и MCS решения. Лидерите разширяват пълния обхват от MPS с голям кръг от услуги с добавена стойност. Като резултат, те често попадат в избора на големите и средно големите клиенти.“

„Lexmark предоставя на своите MPS клиенти стабилен подбор от специфични за индустрията и хоризонтални решения, които им позволяват да рационализират и подобрят важните бизнес процеси в цяла им организация", каза Марти Канинг, изпълнителен вицепрезидент на Lexmark и президент на Imaging Solutions and Services. "Вярваме, че признанието на Gartner потвърждава лидерството на Lexmark в предоставянето на водещи управляеми печатни услуги и управление на съдържанието на най-големите компании в света."

Други скорошни признания за Lexmark в допълнение към позицията Лидер в Магическия квадрант:

• IDC обяви Lexmark за лидер в своя доклад „Managed Workflow Services MarketScape“ за четвърти пореден път.

• Lexmark е обявен за един от лидерите в Quocirca MPS Vendor Landscape за четвърта поредна година.

През последните 24 месеца Lexmark се конкурира и спечели 23 MPS договора с компании от листите на Global 500 и Fortune 500, които представляват нов, допълнителен бизнес за Lexmark. Компанията запазва и съществуващите си MPS клиенти, като през последните пет години отчита 96-процентов размер на подновени договори.