Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Пълна гама монитори Philips и AOC вече могат да бъдат закупени и от Поликомп

2015

4

ноем.

3 ноември, София: Поликомп, най-големият дистрибутор на ИТ продукти в страната, информира, че стартира предлагането на пълната гама монитори на Philips и AOC. В края на октомври Поликомп подписа договор за дистрибуция с лицензния производствен партньор на Philips и АОC, компанията MMD.

Успешното представяне на монитори и дисплеи на различни водещи производители чрез дилърската мрежа на Поликомп естествено доведе до включването и на Philips и AOC в портфолиото на компанията. С новите предложения дистрибуторът ще бъде в състояние да отговори на запитванията на своите клиенти, независимо дали те обслужват крайни потребители, бизнес организации, работят по проекти или в сферата на ритейл бизнеса. Последните модели на производителите под шапката на MMD са вече на склад и могат да бъдат поръчвани.

• Подчинени на Well-being философията, дисплеите на Philips създават уют, комфорт и спокойна работна среда. Резултатите от дългогодишните изследвания на развойния център на производителя за влиянието на светлината върху човешкото здраве са въплътени в последните технологии, приложени в пълната гама монитори: от тези за офис и домашно приложение до професионалните дисплеи и signage решения.    

 

- SoftBlue намалява умората в очите като потиска ефекта от излагането на синя светлина. SoftBlue дисплеите елиминират излъчването на синя светлина с потенциално опасни дължини на вълната във високия край на късовълновия спектър и преместват пика на дължината на вълната от вредните 450 nm на 460 nm. Това намалява потенциално вредната синя светлина с над 90%, но без да жертва чистотата и качеството на оригиналния цвят.

- Philips USB Docking Monitor е логичното допълнение към вашия преносим компютър. Той разполага с вградени опции за свързване, които са на разположение на потребителите само след свързване на стандартен USB кабел към техния ноутбук. Със своя интегриран Ethernet порт пък дисплеят осигурява достъп до Интернет и корпоративната мрежа като елиминира кабелите, които обикновено се използват за целта. Благодарение на стойката SmartErgoBase пък потребителите могат да накланят и завъртат дисплея до точната позиция, която предпочитат.

- SmartImage технологията (при професионалните модели) динамично оптимизира контраста на изображението, цветовата наситеност и рязкостта, за да подхождат на използваното приложение.

 

• Съвременно излъчване, дизайн и ценови предложения се съчетават в продуктите на AOC. Освен традиционните решения за офиса и модели, отговарящи на най-съвременните тенденции в търсенето при мониторите – тези с резолюция 4К и извити дисплеи, AOC залага на стилни, модерни и служещи на гейминг философията модели. Освен с относително достъпни цени и FreeSync поддръжка (която синхронизира работата на графичния адаптер с честотите на опресняване на монитора и елиминира накъсването и засичането на изображенията), мониторите от AOC се отличават и с други привлекателни за геймърите (и не само) характеристики: честотата на опресняване на картината от 144 Hz и времето за реакция на пикселите от 1 ms, както и динамичното контрастно съотношение от 80 милиона към едно. Фирмената технология i-Care намалява напрежението и умората в очите.

Повече за мониторите на Philips и АОC, предлагани от Поликомп, можете да намерите на www.polycomp.bg.

За MMD
MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
www.mmd-p.com

За AOC
AOC е една от глобалните топ марки на пазара на дисплеи. Високото качество, първокласният сервиз, атрактивните дизайни, ергономичните и иновативни продукти, щадящи околната среда, и конкурентите цени са причините, заради които все повече и повече крайни потребители, корпоративни мениджъри и дистрибутори се доверяват на AOC. AOC предлага дисплеи, които задоволят изискванията на всеки тип потребител, независимо за професионална, домашна или гейминг употреба. AOC е подразделение на TPV Technology Limited, най-големият производител на LCD дисплеи в света.
www.aoc-europe.com