Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

НОВИЯТ LG WINE SMART ПРЕДОСТАВЯ ФУНКЦИОНАЛНОСТТА НА СМАРТФОН И УДОБСТВОТО НА СТАНДАРТЕН ТЕЛЕФОН

2015

23

септ.

Септември, 2015 — LG Electronics представи на пазара най-новия си хибриден смартфон проектиран специално за хората, привързани към по-ретро дизайн на телефоните – с капак или отварящи се като мида.

Смартфонът LG Wine Smart комбинира добре познатия дизайн с удобен тъч-екран и възможностите за комуникация на смартфона. Моделът събра много позитивни отзиви при първоначалното си представяне в Корея, в края на миналата година. На база на тях и на препоръките на потребителите, LG оптимизира модела с по-богати мултимедийни функции, за да направи прехода от специфичен към смартфон по-незабележим.

На телефона можете без притеснение да стартирате последни приложения за Android Lollipop 5.0. За да е напълно пригоден за феновете на сгъващите се телефони от LG са добавили голяма 3×4 физическа цифрова клавиатура за лесно и акуратно писане, бързи бутони за достъп до често използвани функции като адресбук, набиране на телефони, писане на кратки съобщения или камера. По-големи от нормалния размер икони използват предимствата на 3×3 екран, разположен на ярък 3.2“ HVGA дисплей. LG Wine Smart включва характеристиката LG Сигурност, която може автоматично да бъде настроена да изпраща алармиращи съобщения и точни координати до предварително избрани телефони, в случай че притежателя на телефона се нуждае от помощ.

“Нашата цел беше да създадем телефон, който ще стане любим на феновете на по-традиционния вид на телефоните.” , споделят от LG Mobile Communications Company. “Потребителите не трябва да се лишават от удобствата на съвременните смартфони, само защото предпочитат и харесват един специфичен дизайн на устройството пред друг. С LG Wine Smart това вече не се налага.”

Моделът е достъпен за феновете на сгъваемите телефони в България, чрез дилърите на Поликомп.