Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПОЛИКОМП РАЗШИРИ ПАРТНЬОРСТВОТО СИ С LENOVO И ЗАПОЧВА ДИСТРИБУЦИЯ НА СЪРВЪРНИТЕ И СТОРИДЖ РЕШЕНИЯ

2015

14

септ.

София, септември 2015 г. Поликомп подписа договор за дистрибуция на сървърните и сторидж решения на Lenovo.

„Успешната съвместна работа с Lenovo датира от 2011 г. Взаимно доверие, устойчиво развитие и непрекъснато подобряване на предлаганите услуги са водещи в работата и за двете компании. Това е една добра основа за разширяване на нашето партньорство.“ – споделя Надежда Генова, Директор на Поликомп.

“След придобиването на бизнеса с x86-сървъри на IBM, Lenovo непрекъснато разширява своя пазарен дял и динамично се изкачва сред челните позиции в глобален мащаб. Партньорството с Поликомп е поредното доказателство, че ентърпрайз продуктите на Lenovo неслучайно са предпочитани решения от бизнеса. Надеждността, високата производителност и гарантираната сигурност са най-ценните параметри на нашите продукти.” споделя Иван Бозев, генереален мениджър на Lenovo за Югоизточна Европа.

Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор в България с традиции и опит в предлагането и налагането на редица водещи ИТ бранда. С добавянето на ентерпрайз продуктите на Lenovo към своето портфолио, компанията ще разшири възможностите за своите клиенти за изграждане на комплексни решения за бизнеса.

„Предизвикателство за нас е да предлагаме на нашите дилъри нови и завършени ИТ решения. Поликомп има вече изградени дългогодишни партньорства с над 35 производителя и дългосрочни бизнес отношения с повече от 1800 партньори в страната. Стремежът ни е да им предоставим продуктова и консултантска подкрепа във всеки един аспект на тяхната работа.” – каза Надежда Генова. „Благодарение на новото партньорство ще можем да бъдем по-гъвкави и да предложим по-цялостни решения в областта на проектния бизнес.”

Решенията на Lenovo вече са достъпни чрез дилърската мрежа на Поликомп.

За Lenovo
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е сред Fortune 500 компании и водещ доставчик на иновативни ентерпрайз решения за малкия бизнес и потребителски продукти. Бизнес моделът на Lenovo се базира на новаторство, производствена ефективност и удовлетворяване нуждите на клиентите, както и на инвестиции в нови пазари. С придобиването на компютърния отдел на IBM, компанията има основни изследователски центрове в Ямато (Япония), Пекин, Шанхай и Шензен, Китай, Роли (Северна Каролина) и развива, произвежда и предлага за продажба надеждни, висококачествени, сигурни и лесни за ползване технологични продукти. За повече информация посетете www.lenovo.com.