Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Лимитирано предложение на уникалната гаранция на Тoshiba NMW

2015

3

септ.

От началото на септември Toshiba активира лимитирано промоционално предложение на уникалната си гаранция "No Matter What" за преносими устройства закупени в периода от 1 септември до 30 октомври 2015 г.

"No Matter What" е уникална гаранция за крайни клиенти, която се предоставя безплатно със закупуването на нов лаптоп с марка Toshiba. С нея клиентът е защитен в случай на непредвидени инциденти, които не се покриват от стандартната гаранция като случайна повреда, загуба на данни или откраднато устройство.

С всеки лаптоп Toshiba вие получавате 25 години опит в производството на лаптопи. Тошиба създава първия в света потребителски лаптоп през 1985 г. и като гаранция за качеството на своите продукти предлага на потребителите своята гаранция "No Matter What".

"No Matter What" включва:

СЛУЧАЙНА ПОВРЕДА
„Опаа!!!“ - никой не обича да чува това близо до своя лаптоп. С гаранцията No Matter What тревогите са излишни! Вашият лаптоп е защитен от непредвидени инциденти като неумишлено изпускане, удар или заливане с течност. Toshiba предлага безплатен ремонт или ще предостави ново устройство в случай, че повредата не позволява на лаптопа да функционира нормално.

ЗАЩИТА ПРИ КРАЖБА
Възможността лаптопът да бъде откраднат е нещо, от което всеки се опасява. Toshiba ще ви помогне и в тази стресова ситуация като ще ви даде безплатно чисто нов лаптоп. Защитата при кражба покрива всеки одобрен от полицията доклад за кражба с документиран взлом или ясни следи от насилие.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДАННИ
Когато вашата информация изчезне безследно в дигиталната черна дупка, вероятно повдигате рамене и казвате "Аз не съм направил нищо...". Благодарение на нашата гаранция вие получавате услуга за възстановяване на данните, която включва спасяване на загубената информация и прехвърлянето й на чисто нов твърд диск. Освен това гаранцията важи дори в случаи на физическа повреда, софтуерна грешка или вирусна атака.

Това промоционално предложение е валидно от 01.09.2015 г. до 31.10.2015 г. За да получите безплатната гаранция, трябва да регистрирате вашия ноутбук в рамките на 14 дни след покупката. За регистрация и пълни гаранционни условия, посетете http://www.toshiba.bg/innovation/bg/generic/nomatterwhatguarantee/.