Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Чудото на красотата и силата във вашата ръка – новият ASUS ZenFone 2

2015

18

юни

Луксозен, ергономичен и ултра тънък

ASUS ZenFone 2 (ZE500CL) Single micro SIM има зашеметяващ, изцяло нов дизайн, използващ иконичните елементи на ASUS дизайна, които отекват в духа на Дзен. Устройството е с изключително елегантен външен вид, а намиращият се на задния панел бутон за регулиране на звука се ползва лесно и интуитивно.

Устройството разполага с ярък 5“ 720p капацитивен HD IPS дисплей с невероятна 294ppi плътност на пикселите. ZenFone 2 притежава забележително съотношение между екрана и тялото за максимално зрително изживяване – всичко, което виждате, е по-голямо, по-ярко и по-красиво.

Производителност днес, утре, винаги…

ASUS ZenFone 2 (ZE500CL) притежава мощен Intel® Atom™ Z2560 процесор, който му позволява лесно да се справи с множество задачи, осигурява ви невероятно потапяне в игрите и до 28 часа време за разговори.

Вижте това, което други не могат да видят

Уловете незабравимите моменти с 8 MP камера с апертура f/2.0 и технология за сливане на пиксели за по-добро снимане при ниска осветеност и втора 2 MP селфи камера.

Винаги готов, когато и където и да сте

ASUS ZenFone 2 продължава да работи там, където другите се отказват! С изключително бърза 4G/LTE свързаност и Wi-FI поддръжка (802.11b/g/n) ви държи свързан където и да отидете.

ASUS ZenFone 2 (ZE500CL) е смартфон с Android 5.0 Lollipop операционна система с добавен интерфейс ZenUI с повече опции за персонализация и използва жестове за управление на различни функции.

Серията ще е налична в два цвята – черен и бял.

От петък (19.06.2015 г.) на склад в Поликомп може да намерите ASUS ZenFone 2 (ZE500CL-1A092WW Black и ZE500CL-1B093WW White) на цена 399 лв.*

*Цената е препоръчителна към краен клиент, с ДДС.