Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ЕЛЕКТРОДОМАКИНСКИ УРЕДИ С МАРКА LG МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАКУПЕНИ ОТ ПОЛИКОМП

2014

8

септ.

 София, септември 2014 г. Поликомп вече притежава дистрибуторски права за електродомакинските уреди с марка LG Electronics, които ще бъдат достъпни чрез дилърската мрежа на компанията в цялата страна.

"Разширяването на бизнеса ни с битовата електроника на LG Electronics е предизвикателство, което ние приемаме с увереност в крайния му успех. Електроуредите успешно допълват офертите ни към нашите дилъри, предлагайки им по-успешно и пълно представяне в проекти от различен мащаб.", сподели Надежда Генова, СОО, Поликомп.

Иновативните и стилни електродомакински уреди на LG добавят комфорт във всеки дом и помагат да се пести време и енергия. Te коренно променят начина, по който потребителите водят своето домакинството. Марката съчетава най-доброто от европейския и азиатския дизайн и стил, предлагайки на клиентите разнообразие от хладилници, перални и сушилни, микровълнови печки и прахосмукачки.

В края на 2013 г. Поликомп навлезе успешно в бизнеса с продажби на битова електроника, стартирайки с доставки по специфични проекти. Тази стъпка, както и доказаните възможности на Поликомп да обслужва широка дилърска мрежа, водят до разширяването на партньорството с LG Electronics, стартирало през 2008 г. с продажбата на монитори, телевизори, оптични устройства и телефони.

Eлектродомакинските уреди на LG вече може да поръчате в Поликомп!