Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп е новия дистрибутор на Lexmark за България

2014

28

авг.

София, август 2014 г. – Поликомп разширява портфолиото си и по посока на периферните устройства чрез партньорството си с Lexmark. Това партньорство е важна стъпка в развитието на дистрибутора и напълно отговаря на философията на компанията. Поликомп ще предлага широката гама устройства за печат на бранда Lexmark чрез своята дилърска мрежа в цялата страна. Продуктовото портфолио на американския производител включва устройства от всички сегменти – от бюджетни решения за малък и среден офис до лазерни многофункционални такива за корпоративни клиенти с месечен работен капацитет от над 200 000 страници, както и консумативи за тях.


Lexmark International Inc. е американска корпорация, която разработва и произвежда лазерни принтери, и предоставя цялостни услуги и решения. Компанията осигурява богат набор от продукти за печат и изображения, софтуер, решения и услуги, които помагат на клиентите да отпечатват по-малко и да пестят повече. Успехът на Lexmark се дължи на всеобхватната ангажираност на компанията с нейните клиенти. С водещият принцип “Клиенти за цял живот” те печелят лоялността им като се вслушват в тях, предвиждат техните потребности и работят, за да им предлагат постоянно нови предимства. Продуктите на Lexmark International Inc. се предлагат в над 170 държави в Северна и Южна Америка, Европа, Близкия Изток, Африка, Азия, Тихоокеанския регион и Карибските острови.


Основана през 1999 г., Поликомп се е утвърдила като един от лидерите на пазара на информационни и комуникационни технологии в България, отличаваща се с висок професионализъм и качество на услугите, които предлага. В основата на просперитета на компанията са заложени непрекъснатият стремеж за развитие, новаторството, активната позиция и лоялност.
“Нашият стремеж е да предлагаме само най-качествените продукти и услуги, които улесняват бизнеса на нашите клиенти и го прави по-печеливш. Убедена съм, че качеството е сред главните достойнства на техниката Lexmark и отлично допълва портфолиото ни.”, коментира Надежда Генова – Директор на Поликомп.


Продуктите на Lexmark вече са достъпни за дилъри и чрез партньорската мрежа на Поликомп.